Travel, men fornøyd valpepasser

Det er ganske stille på bloggen om dagen, og det er aller mest på grunn av disse små nydelige.På bildet er de 5 uker gamle. De var så flinke å sitte fint, men så ble photoshooten litt lang…

Jeg er valpepasser mens mamma er i Spania, og når jeg ikke er på FRISK (skal skrive et lite innlegg om det senere) så er det altså disse som har all min oppmerksomhet. Det er en herlig, livlig og koselig gjeng. Som jeg fortalte mamma her om dagen, er de ganske krevende også. Kan liksom ikke huske at valpene som mamma har hatt ansvaret for har vært slik? Da gikk det liksom opp for meg, det som er rimelig innlysende, det er jo jeg som gjør de slik. De er løs omtrent hele tiden, jeg tilbringer mesteparten av tida på golvet, og når valpene sover, sover de gjerne på madrass i stua med meg. Kan nok trygt sies at jeg er en liten smule overbeskyttende også. Unni kom på besøk forrige fredag og hun kom hjem før meg. Hun slapp løs valpene og satte seg etterhvert i sofaen. Da jeg kom hjem spurte jeg hvor valpene var. «Nei akkurat nå vet jeg ikke», sa hun. Jeg ble liksom helt satt ut. «Vet du ikke hvor valpene mine er??», tenkte jeg. Men jeg sa ingenting. Jeg vet jo at Unni er den normale, og jeg er hysterisk. Det er vel helt normalt at man ikke har 100% oversikt over valpene til enhver tid, det er tross alt begrenset hvor mange steder de kan være. Sansynligvis er de under sofaen, i kassa si eller under kjøkkenbordet. Jeg, derimot, jeg vil ha opptelling minst hvert femte minutt. Da er det ikke rart jeg blir sliten, for det tar nemlig ikke valpene hensyn til. Der er over alt, hele tiden !

Også er det lille Xotic da. Min nydelige lille «anderledes-valp». Hun mangler hale, samt at hun har noen andre anderledesheter. Disse må stelles med, masseres og vaskes. Dette har jo gjort henne utrolig bortskjemt og hun er blitt veldig «Carina-dalt». Fotfølger meg så og si hele tiden når hun er våken, og skal helst ligge inntill meg når hun sover. Hun finner seg rett og slett ikke i at jeg lar henne være på valperommet mens jeg er hjemme.

Xotic, 6 uker

Så ja da, jeg gjør valpene krevende, bortskjemte og masete. Det får mamma bare godta når hun setter meg til å passe dem. Men jammen blir de sosiale, glade og trivelige også!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 tanker om “Travel, men fornøyd valpepasser

  1. Gjør ikke noe om de blir litt «bortskjemte!

    De nyter nok all omsorgen i fulle drag!! Ikke så sikker på om de vil ha meg hjem…
    men uansett sees vi natt til søndag.

  2. Tilbaketråkk: Gjensyn med Xant, og bilder av Pia sine valper | Borti svingen – Borti svingen

  3. Tilbaketråkk: Gjensyn med Xant, og bilder av Pia sine valper | Borti svingen – Borti svingen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting