Xotic (video) og litt livsfilosofi

Vi hadd’ ei herlig tid
Skull’ så gjern’ ha gjort alt om igjen
Glad for at æ fikk ha dæ som venn
Vi levd livet mens vi gjor det


Xotic levde livet til det fulle hver eneste dag av de åtte ukene hun levde. Hun fikk så mye kjærlighet jeg bare kunne gi henne, og jeg sørget for at hun fikk så mye glede i livet hennes som bare mulig. Fordi jeg på en måte visste at livet hennes ville ikke bli langt. Alt blir så intenst da. Alle gleder blir så store. Sorger også.

Men kanskje vi burde gjøre det litt oftere, «Live like you were dying». Kjenne på gleden over småting, ikke utsette den klemmen du tenkte på at du skulle gi noen…

Jeg tror hunder som Xotic, og historier som hennes, er mye av grunnen til at jeg kan sitte hjemme, kanskje kjede meg, kanskje med vondter her og der, og plutselig likevel kjenne meg som verdens heldigste! Bare bryte ut i et stort smil, fordi jeg plutselig kjenner meg så glad, fordi jeg har verdens fantastiske hunder, som er friske og har det bra, jeg har familie jeg er glad i, og som er glad i meg og venner jeg setter stor pris på! Kanskje det må noen tårer til for at man skal kunne kjenne seg riktig lykkelig? For at man skal kunne kjenne på hvor godt man egentlig har det, når ting er helt «normalt og kjedelig»

Den følelsen føler jeg mye på om dagen 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En tanke om “Xotic (video) og litt livsfilosofi

  1. Så nydelig sammensatt, Carina Josefine!
    Vakre ord og vakker musikk…. alt passer så godt til det forholdet du og Xotic hadde.
    Dette ble en verdig minneblogg om det lille sjarm-trollet som vi aldri vil glømme!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting