Bloggens første konkurranse + Ny sponsor !

Spennende saker på gang her! Bloggen min har fått sin aller første sponsor! :D Dyrebutikken iPet.no har sagt seg villig til å sponse bloggen min med noen gavekort til konkurranser og evt. produkter jeg kan skrive om. Kjempespennende, synes jeg :)

I den forbindelse kjører jeg i gang en liten konkurranse!

Premien er et gavekort på 100 kroner. Med dette gavekortet kan du kjøpe  produkter på dyrebutikken www.ipet.no , som har blandt annet hundeutstyr, hundebur, hundeklær, hundeseng, katteutstyr, katteleker, kloremøbel, kaninbur, hamsterbur, marsvinbur og mye mye mer!

NB! Gavekortet gjelder produkter, ikke frakt.

Siden jeg er så glad i bilder, må det jo bli en bildekonkurranse. Temaet er ganske enkelt «Et dyr du er glad i». Bildet kan du sende inn på to måter. Send en mail til frisbee0660@gmail.com eller last opp bildet på facebooksiden til bloggen, og merk det med «konkurranse».  Skriv navn på dyret/dyrene på bildet, din epost-adresse, og gjerne adressen til din egen blogg, om du har en, slik at jeg kan linke til den.

Frist for å sende inn bilder blir neste søndag, altså 29. mai 2011. Jeg lover å finne en kreativ måte å trekke vinneren på, og trekningen skal jeg selvsagt filme :)

 

Tinka poserer gjerne med en fotoramme dinglende fremfor seg.  Man må jo ha illustrasjonsfoto!

 

Håper på mange koselige bilder :)

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 kommentarer til “Bloggens første konkurranse + Ny sponsor !”

Legg igjen en kommentar

CommentLuv badge

Warning: Illegal string offset 'solo_subscribe' in /customers/2/6/b/carinajosefine.com/httpd.www/wp-content/plugins/subscribe-to-comments/subscribe-to-comments.php on line 304

Subscribe without commenting

Facebook

Kontakt

Send en epost til bortisvingen@gmail.com eller bruk kontaktskjemaet

Sponsorer

Tusen takk for at dere gjør det mulig for meg å holde konkurranser her på bloggen!

Arkiv

Pass På Pus

Dyreblogger.no

Bloglovin’

bloglovin