Dyreforum jeg er innom nesten hver dag

Jeg tenkte jeg skulle fortelle litt om dyrerelaterte forum og websider som jeg er ofte innom. Det kan jo tenkes at noen kunne tenke seg å ta en titt! 🙂

 

Hundewebben.no

Forumet på hundewebben er et av de triveligste hundeforumene jeg har vært på. Det er kanskje ikke så aktivt et par andre hundeforum, men til gjengjeld synes jeg som sagt at atmosfæren er koseligere. De kjører ofte konkurranser, og har lagt opp til at du kan blogge, laste opp bilder og videoer, bli med i grupper, legge inn anonnser m.m. Alt i alt et veldig allright sted å være 🙂

 

Hundesonen

Et veldig aktivt forum, og det faglige nivået på diskusjoner rundt blandt annet trening og oppdrett er høyt. Det er veldig mange flinke folk der, med masse erfaring. Personlig synes jeg hundesonen kan virke noe «kaldt» og «krasst», om man ikke er vant til det. Det kommer vel av at mange av disse med mye erfaring, også ofte har veldig sterke meninger om saker og ting. Mye interessant lesing er det der i allefall.

 

 

Katteprat

Det er ikke så veldig mange ukene siden jeg begynte å bruke dette forumet aktivt selv, men nå må jeg bare innom hver dag. Folk der er veldig hyggelige og flinke til å få nye medlemmer til å føle seg velkommen. Mange av medlemmene sitter inne med mye kunnskap om katt og deler gjerne med oss som ikke er så erfarne. Jeg har blandt annet fått mange gode tips om hvordan jeg kan gjøre ting bedre for meg og kattungen. Da Chloe var syk, fikk jeg mye støtte, og jeg følte at folk oppriktig brydde seg. Slikt varmer. Folk er flinke til å poste bilder av kattene sine, og jeg kan sitte i timesvis å se på bilder og lese kattenes dagbøker. Anbefales virkelig hvis du har interesse for katt!

Dersom du registerer deg, står det at du får en mail når konktoen din er aktivert. Denne mailen fikk ikke jeg, så jeg gikk i lange tider og trodde de hadde glemt meg. Det hadde de ikke, jeg fikk bare ingen mail. Så sjekk om kontoen din er aktivert, uansett om du får mail eller ikke.

 

Snute.net

Snute er et forum med kategorier for omtrent alle kjæledyr du kan tenke deg. Det skal sies at «skravledelen» er mer aktiv enn dyredelen, men folka er trivelige og forumet er vel verdt et besøk. Rett som det er så glimter det til med en skikkelig god diskusjon også! 🙂

Katteblogger

Dette er rett og slett en samling av bloggger som handler om katt. Jeg synes jo at andre blogger om dyr er veldig koselig å lese, og flere av de bloggene jeg følger med på, har jeg funnet her. Og nå har bloggen min fått bli med på listen også! 😀

 

Jeg har lagt til noen av disse linkene, samt noen flere blogger jeg leser, i sidekolonen min. Tar gjerne i mot flere forslag!

Hvilke dyrerelaterte forum/sider er du ofte innom?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En tanke om “Dyreforum jeg er innom nesten hver dag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting