Da er det endelig klart for konkurranse igjen! Wooohooo! 😀

Som jeg fortalte tidligere vant jeg et gavekort jeg ikke hadde regnet med, og det har jeg lyst til å bruke som premie på bloggen! Hvordan det gikk til, kan dere lese om her.

 

Konkurranseinfo:

 

 

Temaet “glede” er jo veldig omfattende, alt fra en lykkelig hund i lek, til et bilde av en katt som får deg til å smile. Aller helst skal det være et eller annet dyr på bildet.

Det er veldig hyggelig om du linker til dette innlegget, og forteller om konkurransen på din egen blogg, når du sender inn bildet (dersom du har blogg da).

Premien, et gavekort på 300 i nettbutikken Ilovedogs.no, kan fint brukes av katteeiere også. De har flotte  vann- og matskåler, senger, bærevesker, karnevalsutstyr (dersom man har en katt som finner seg i å bli kledd ut da), og mye mer som vil være like fint for katt som til hund! De har også egen kategori for katt. Selvom det meste er beregnet på litt mindre hunder, finnes det en kategori for litt større hunder. Her vil jeg tro at det finnes noe for de fleste hunde- og katteeiere. En skikkelig artig butikk, synes jeg  🙂

Klikk på logoen for å besøke ilovedogs.no

 

Som sagt, send bildet på mail til bortisvingen@gmail.com (merk at bloggen har fått ny epostadresse),  eller last opp bildet på bloggen sin facebookside. Merk bildet med “konkurranse glede”.

 

Håper på mange gledelige bidrag! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 thoughts on “Ny fotokonkurranse !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting