Som jeg sa på facebooksiden, så har jeg vært rimelig fraværende, både på egen blogg, og i kommentarfeltet på andres blogger, de siste dagene. Jeg har vært opptatt med å se på andre løsninger for bloggen min, samt å lage ny layout. Det har resultert i en splitter ny blogg, med splitter ny bloggadresse!

 

Frisbee hjelper til med bloggen

 

Hvorfor? Siden jeg begynte å blogge, har jeg hatt bloggen min på isay.no, en flott side når man begynner å blogge. Jeg valgte isay.no først og fremst fordi man ikke fikk disse irriterende blokkene med reklame midt i bloggen. Etterhvert som jeg blogget mere, begynte jeg å lengte etter å kunne styre mere selv! Design, layout, innstikk osv. Prøve meg frem, feile, og ikke minst, få til noe eget. Slik har jeg alltid vært, med bilderedigering, hjemmesider osv. Nå vil jeg lære meg mer om å lage blogg!

Hvorfor carinajosefine.com og ikke bortisvingen.com? Det gjør rett og slett domenet mitt mer fleksibelt. Jeg kan bruke det til andre ting enn bare blogg, og dersom vi noen gang skulle finne på å flytte, til et hus som ikke ligger midt i en sving, så kan jeg fortsatt bruke domenet.

Hva er nytt? Ikke så veldig mye, så det skulle være ganske lett å finne frem, selvom det er litt uvant. Noen ting er jo likevel litt anderledes:

Som dere ser er sidene i menyen omtrent de samme, bortsett fra at jeg har lagt til en link til kennelen sin facebookside.

Jeg har lagt til noen flere linker, til blogger jeg leser, og til folk som er så hyggelige å ta seg tid til å kommentere innleggene mine titt og ofte 🙂

Kategoriene (bikkjetroll, kattetroll, epilepsi hos hund osv)  har fått en “drop down” meny istedet for en lang liste.

Kommentarer: Det skal nå være mulig å velge å vise tittelen på sitt eget siste blogginnlegg i kommentarfeltet. Jeg har merket at slike linker ofte fører til mer besøk hos den som kommenterer. Jeg klikker hvertfall ofte på slike linker. I tillegg kan du velge å få mail, hvis du skulle være interessert i om noen svarer på din kommentar.

Designet er selvsagt nytt, og jeg regner med at jeg kommer til å forandre det en del ganger før jeg er helt fornøyd.

Når man er veldig ny i noe, blir det som regel noen feil og mangler her og der. Man prøver, finner feil, ombestemmer seg, og prøver igjen. Slik vil det nok være en stund med den nye bloggen også, og jeg håper dere kan ha litt tålmodighet med meg 🙂

 

Slik ser vi ut når ting krøller seg til for oss, og vi får “error” hver gang vi prøver noe nytt!

 

Jeg håper også at dere som leste den gamle bloggen min, vil følge meg over til den nye!  Uten lesere blir det jo kjipt å blogge!

 

Følger dere bloggen via f.eks. Blogglisten eller Bloglovin, kan dere bare bruke ikonene i sidekolonnen  for å legge til den nye bloggen.  Fint om dere også vil oppdatere eventuelle linker i bloggruller o.l. Det hadde jeg satt pris på 🙂

Fotokonkurransen “Glede” vil fortsette som normalt. Bildene sendes til samme adresse eller lastes opp på facebooksiden. Dere kan sende inn bilder frem til 25. juni. Finalistene vil bli lagt ut her på den nye bloggen 🙂

 

Nå som vi betaler 10 kr i måneden for at One.com skal hoste domenet, har Tinka følgende beskjed:

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 thoughts on “Ny blogg med nytt domene! (og bilder av mine gode hjelpere)

 1. Gratulerer så mye med ny blogg!:) Denne ser jo kjempebra ut!:) Jeg gleder meg til å følge den!:) Ønsker deg en kjempefin tirsdag!:)

  Bloggklem fra Toril

 2. Hehe…kjekt med hjelp når en skal lage seg ny blogg ja 😉
  Gratulere med ny flott blogg 🙂

  Morsomme bilder 🙂 Og det siste var jo bare knall 😀

 3. Gratulerer med ny blogg.
  Ser veldig bra ut, og morsomme bilder som alltid. Det sist var helt ubetalelig:-)

 4. Bloggen ser bra ut. Jeg likte veldig godt designet, og vet samtidigt at det er mye om og men før en blir helt tilfreds. Og som vanlig, flotte og morsomme bilder 🙂
  Skal forandre linken inne hos meg, og følger selfølgelig den nye på bloglovin også 🙂
  Heidi postet nylig Pakke i postenMy Profile

 5. Så fin blogg! Gratulere.
  Forøvrig her hoss meg så ser man ikke helt hva de figurene til vestre er, er det katter og hunder? De synes bare halve av..

 6. oioi! Jeg testet en annen skjerm, og så fin den er! Nå ser jeg de i siden der 🙂
  Tror det var noe med linux på mini pc og gjøre..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting