Jeg er ingen morgenfugl, det vet jo alle som kjenner meg, eller har sett når på døgnet jeg oppdaterer bloggen min. Men de dagene jeg er våken tidlig, så tidlig at jeg har følelsen av at jeg er den eneste i hele verden som er våken, da er det litt koselig likevel. Da har jeg en sang som jeg alltid spiller, som jeg synes er koselig å starte dagen med.

I dag var en slik morgen. Tidlig i dag morges var jeg og bikkjene nede på stranda. Det er deilig å være der før alle turgåerne kommer. Det var forresten ikke så mye strand igjen, på grunn av flommen. Vannet gikk nesten helt opp til skogkanten.

Frisbee er jo rimelig treg om morran, og var langt i fra overbegeistret over å måtte ut av huset så tidlig på dagen. Jeg skal være heldig om jeg får han ut for å tisse før lunchtider, så treg er han.

 

Et lite morgenbad hjelper på

Photobucket

Photobucket

 

Photobucket

Forfriskende!

 

Fine jenter holder seg bare i vannkanten:

Photobucket

 

Photobucket

 

Photobucket

Carlisha plasker og koser seg

 

Photobucket

Tinka

 

Photobucket

Hvordan kan man være morgengretten med så mange trær å “ta seg av”??

 

Photobucket

Lykkelige haler rett til værs 🙂

 

Jeg tror noen vet hva jeg har i lomma…

Photobucket

 

Photobucket

Typisk Tinka, og den store nesa hennes …

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “Morgentur ved vannet

 1. Koselig med morrastur med lykkelige troll.
  Men kom på noe: Det er ikke anbefalt at man bader i flomvann…..
  Men det er sikkert bare for pingler det gjelder da.
  Fiiiiin musikk!

 2. Flotte bilder 🙂
  Det så deilig ut nede ved vannkanten. Fint turterreng du har 🙂

  Må bare le av Frisbee hver gang 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting