For en tid tilbake fikk jeg en henvendelse fra www.to3net.com, hvor de lurte på om jeg ville teste produktene deres. Generelt er jeg litt skeptisk til “snikreklame” på bloggen min, men siden det var et dyrerelatert produkt, som enhver dyreeier kan få bruk for, tenkte jeg at det kunne jeg jo gjøre likevel. Jeg synes jo slik testing er gøy så lenge jeg kan involvere dyra i testingen! At disse produktene skal være 100% bilogisk nedbrytbare, og skade hverken dyr eller miljø, er også veldig positivt.

…Hvis de virker!

 

 

Jeg fikk tilsendt en flekkfjerner og en luktfjerner, og har selvsagt  fått hjelp av mitt exelente testpanel!

 

Clean Flekkfjerner


Mine veloppdragne dyr etterlater jo selvsagt ikke flekker på tepper og møbler, men hos Mamma var vi så heldige å finne en flekk etter en valpetispe som hadde vært litt uheldig. Mamma hadde forsøkt å vaske bort flekken, men det endte med at hun hadde gnidd den enda mer inn i teppet.

 

Mye rart en skal ha bilde av på bloggen gitt…

Jeg fulgte bruksanvisningen, fuktet flekken, hadde på skummet, gnidde litt og lot det virke et par minutter…

Voila:


 

Reslutat: Bestått! Etter flere dagers leting etter “organiske flekker”, som denne flekkfjerneren skal være fin mot, var dette den eneste jeg fant. Flekkfjerneren skal også være effektiv mot flekker av for eksempel søle, blod, urin eller matrester, men dette har ikke jeg fått prøvd (Veloppdragne dyr som jeg  har).

Her finner du mer informasjon om Clean Flekkfjerner.

 

Fresh Luktfjerner

Test 1 – Våte Bikkjetroll!

Som jeg sa da jeg fikk forespørselen, skulle det ikke bli noe problem å teste luktfjerneren. Jeg har jo hårete beardistroll, som elsker gjørme og skitt, og som blir klissvåte omtrent hver dag, på en eller annen måte. Av og til skjønner jeg ikke hvordan de får det til, men våte blir de. Og våt hund lukter!

Først kastet jeg Beardistrolla inn i en våt og gjørmete hundegård, for å la de gå der en stund og “godgjøre seg”

 

Gjørme <3

 

Deretter puttet jeg de klissvåte og skitne bikkjetrolla inn på badet, og lukket igjen døra. Her valgte bikkjene å teste luktfjerneren litt ekstra, og badet likegodt i vannkoppen sin, mens jeg ventet på at den forferdelige våt-hund-lukta skulle spre seg i rommet.

 

Stinkende Beardiser, er glade Beardiser 🙂

 

Resultat: Joda luktfjerneren må få bestått i denne testen. Det tok littegrann tid før luktfjerneren fikk gjort jobben sin, men et par minutter etter jeg sprayet, var det faktisk ikke et snev av våt-hund-lukt igjen.

 

Test 2 – kattedo og kattemat

Lillepusen min har eget rom, hvor hun spiser, og som hun er på når jeg er borte. Derfor har hun både kattedo og kattemat stående inne hos seg. Etter Lillepus hadde mageinfeksjon, og måtte lokkes med både fisk og hermetikk, har hun kanskje blitt litt småkresen i matveien. Vi jobber med å venne henne av med luksusvanene, men enn så lenge har hun tidvis både kokt torsk og hermetikk på rommet sitt. Hun synes det lukter kjempedeilig, jeg synes det lukter vondt!

I dag var det på tide med en rengjøring, og jeg bestemte meg for å teste luktfjerneren igjen.

 

Potensielle kilder til vond lukt!

 

5 stjerners resturant??


Resultat: Bestått, igjen.

Luktfjerneren etterlater en veldig svak og frisk lukt. Akkurat det er et stort pluss for meg, da luktfjernere man får kjøpt i dagligvaren ofte etterlater seg en sterk lukt, og gjør at jeg går med såpesmak i munnen resten av dagen *Grøss*

Her finner du mer informasjon om Fresh Luktfjerner

 

For mer informasjon om produktene og to3net, kan du besøke deres hjemmeside.

 

Avslutningsvis må jeg bare snike inn en liten dose Lillepus! Her har jeg satt sammen to bilder, tatt med omtrent en måneds mellomrom, og skrevet inn vekten hennes.

 

Lillepus er fortsatt veldig glad i bamsen sin 🙂


 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 thoughts on “Produkttest: to3net Lukt – og flekkfjerner

 1. Var noe slik jeg skulle hatt da Chakira fikk løpetid første gang her, jeg valgte den enkleste (og dyreste) utvei. Kastet teppet! Det var siste gang det var teppe på gulvet samtidig med løpetid, hehe.

  Bildet av bikkjetrolla er bare herlige, de storkoser seg 🙂
  Heidi postet nylig Slutt på frihetenMy Profile

 2. Hehe…har nok gjort som Heidi jeg også…kastet tepper 😉
  Gubben prøve å bruke høytrykkspyleren på det ene teppet, men teppet ble bare værre enn det var…haha. Nå har vi igjen 1 av 5 tepper i huset :/ Det hender Molly kaster opp hårballer og Gilbert tar med mus inn om natta som han spiser, og vi finner restene med blod…æsj 🙁
  Minuset med katt = mus. Det var jeg og ungene som ville ha katt, så heldigvis er det gubben som unnskylder dem 🙂
  Synes det var en kjekk test 🙂

  Må bare le av de gjørmete beardisene dine 😉 Snedig at det finnes raser som er så ivrig på å bade i alt mulig…hihi 🙂
  Tror nok Gilbert hadde nok blitt sjalu på Lillepus sin oppdekning 😉 Søtt at hun er så glad i bamsen sin 🙂

  1. Heldigvis har Junior skjønt at han kommer ikke gjennom myggnettingen, eller i det minste at det er galt å prøve. Så jeg slipper mus inne, men han legger stadig igjen litt rester til oss på trappa, snill som han er…

   Ja det er merkelig det der med Beardisen. De er jo stort sett med på det samme som Tinka, men Tinka blir aldri hverken møkkete eller våt, Beardisen blir begge deler hele tiden. Vått gress, sølepytter, vannskåler, gjørme… ALT skal utnyttes til det fulle!
   Carina Josefine postet nylig Produkttest: to3net Lukt – og flekkfjernerMy Profile

 3. Ååååååh – så suveren “reklame” for produktene! Jeg blir veldig imponert over alle bildene dine, og sitter her å kniser og ler (voksne dama)……, over hvordan du greier å fremstille den grønne stanken…. Blir så rørt når jeg ser hvor godt dyrene dine har det hos deg, og jeg skulle ønske lillepusen fikk ha deg som permanent mamma. Takk for en trivelig stund på bloggen din, keep up the good work 🙂

 4. Ja, jeg skjønner at du har stor glede av dyrene dine. Vi har også en liten pusefrøken på 10 mnd. som vi hentet fra FOD Trondheim i desember. Kan skrive under på at dyr skaper stor glede i heimen, trodde aldri jeg skulle le og kose meg så stort over en pelsball som jeg gjør, helt utrolig! Men jeg blir nødt til å kjøpe et kamera ja, mobilbilder blir bare så snevert. Inspirasjon får jeg av dine bilder, resultatet blir nok ikke det samme…. Men øvelse, øvelse…. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting