Det er jo ikke så ofte jeg får bli med på bildene på bloggen min, og bra er kanskje det. I går bestemte jeg meg likevel for å ta noen bilder som jeg selv var med på. Det blir gode minner senere.

Jeg har i grunn alltid vært flink til å knipse bilder av meg og Tinka, enten med kamera eller mobil. Helt siden Tinka var veldig ung har jeg jo vært innstillt på at jeg sansynligvis ikke kom til å få beholde henne så lenge, og da var det jo viktig å forevige alt vi gjorde, og alle steder vi var. Tinka har forlengst motbevist dystre spådommer, men det sitter fortsatt i. Jeg har derfor en hel haug med bilder av meg og Tinka, som jeg har tatt selv. “Jeg og Tinka venter utenfor Kiwi”, “Jeg og Tinka på stranda”, “Jeg og Tinka i sofaen”, “Jeg og Tinka later som vi sover”… osv osv.

 

Her er da “Jeg og Tinka som poserer utenfor huset”, tatt i går:

 

Photobucket

 

 

Beardisen er fortsatt altfor skitten til å bli med på bilder, etter vi testet luktfjerneren for et par dager siden.

 

Jeg hadde også lyst til å ta noen bilder av meg og Lillepus sammen, for det hadde jeg ikke i det hele tatt, og det kan jo være koselig å ha.

 

Lillepus funderer på om hun skal kose, eller bite meg i nesa.


Kooooos <3

 

Jeg har forresten allerede begynt å tenke på neste konkurranse her på bloggen. Kanskje noen har lagt merke til at det er kommet en ny logo under “sponsorer” i sidekolonnen? Det kan se ut som premiene først og fremst vil passe småhunder denne gangen. Har du ikke liten hund selv, vil premiene bli ypperlige gaver til noen som har. Gleder meg! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “Bilder av meg og Tinka/Lillepus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting