For en stund siden vant vi en konkurranse på Dyreheimet. Vi vant to leker, og et reflekshalsbånd til katt. Halsbåndet tenkte jeg at Junior skulle få, men han har jo ikke aldri brukt halsbånd før, så det blir spennende.

Jentene (Chloe og Lillepus) ble henrykt over lekene! Virket som om de trodde de hadde fanget ordentlig mus, og ville på ingen måte dele med hverandre!

 

Mus i bur!

Photobucket

 

Photobucket

Lillepus var flink og holdt seg på “fotosettet”


Photobucket

Det var ikke Chloe så flink til…


Photobucket

“Miiiin!”

 

Denne lilla musa ble veldig poplær. Har aldri sett dem så tussete over en leke før jeg!


Photobucket

På tide å klippe klør? Stakkars mus…

 

Photobucket

 

Photobucket

Tittei!

 

Photobucket

Man kan jo lure på hva Lillepus egentlig driver med….

 

Photobucket

“Tar den også jeg!”


Photobucket

 

Photobucket

Chloe tøffer seg på lekestativet


Photobucket

 

 

Tusen takk Katrine (Dyreheimet), for de fine lekene! Kattene storkoste seg!!

 

Som dere kanskje så, prøvde jeg å sette opp et lite fotostudio for å få en ensfarget bakgrunn. Jeg hadde nemlig store planer om å ta et par portretter av kattene. Men det er ikke slik at dyra borti svingen alltid poserer når jeg vil. Det er bare det at jeg sjelden poster bilder av hunder som ligger og ruller seg på gulvet, eller katter som henger i laknene jeg har hengt opp.  Så da venter jeg. Venter og venter. På at dyra skal finne det for godt å posere. Et eksempel på hvordan det kan se ut mens jeg venter på Chloe og Lillepus, skal jeg poste video (og et par bilder) av i morgen.

 

Inntil da kan jeg jo vise frem en annen video av jentene. Lillepus leker med lekemusa, mens Chloe gjemmer seg under lekestativet.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting