Ja altså, det er Lillepus som har det morro med fjær, mens jeg er forvirret på Twitter.

For et noen dager siden fikk Lillepus nemlig av gave fra Camilla, som driver Dyrenettbutikken.no. Den het “Morro med Jakt of Fjær“. Nederst på leken er en boks hvor man kan putte godbiter inni, slik at katten får godis mens den leker, øverst var det festet en fjær. Lillepus har ikke helt skjønt hele godbitkonseptet enda, men fjæra på toppen var skikkelig stas!

 

 

 

Det fulgte også med en ekstra fjær, som Lillepus selvsagt fikk tak i. Dermed var det juleaften og bursdag og alt, enda en gang!

 

 

 

Mens Lillepus koser seg med fjæra si, sitter jeg og prøver å finne ut av Twitter. Jeg leser jo en del om blogging og sosiale nettverk, og det viser seg at jeg er den eneste i verden som ikke er på Twitter. Jeg har forsøkt tidligere, men hver gang blir jeg så forvirra at jeg gir opp. Hvor finner man interessante folk og sider å følge? Søker jeg på “Hund”, får jeg opp en hel del tyske sider, mens søker jeg på “katt” får jeg opp et band. I tillegg virker ikke “Finn venner” funksjonen, og dermed føler jeg meg veldig alene. Men denne gangen skal jeg holde ut til jeg skjønner det! Jeg har forsøkt å puste liv i min egen twitterprofil, og laget en egen twitterside for bloggen. Bloggen har fått egen “Følg meg på Twitter” knapp i sidekolonnen. Leg blir veldig glad hvis noen har linker til folk, blogger og sider som er verdt å følge! Jeg må jo følge noen, ellers skjønner alle at jeg var den siste i verden til å forstå meg på Twitter!

Vet du forresten hva en Pusiball er? Pusekattene fikk to pusiballer i posten her om dagen, en til hver av jentene. Kommer nok bilder av dem også etterhvert 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 thoughts on “Morro med fjær og full forvirring på Twitter

 1. Jeg forstår meget godt forvirringen din på Twitter, registrerte meg der bare en dag eller to før jeg så bloggen din der. Har ikke gjort så mye annet… Om du er forvirret på Twitter, så er jeg helt bortreist der.
  Var ikke engang i mine tanker at en kunne lage egen side til bloggen. Men tar tiden til hjelp, og finner kanskje ut av det, etterhvert 🙂

  Flotte bilder av Lillepus, jeg som ikke er så vant til katter synes det ofte er fasinerende å se de leke 🙂
  Heidi postet nylig Mobilblogging og ferien som ble forandretMy Profile

 2. Har ikke vært på internett på en stund, så her var det mye å oppdatere seg på 🙂
  Alltid trivelig og koselig å besøke bloggen din.
  Masse, masse flotte nye bilder og videoer (som vanlig selvfølgelig), og bra det går bedre med Athena 🙂
  Historien om Julia var rørende. Flott at du poster slike historier 🙂

  Artige bilder av Lillepus med ny-leken sin 🙂
  Kjøpte en godbitball før ferien jeg også, våre to skjønte ikke så mye av det heller…hehe. Før prøve litt igjen nå når vi er hjemme igjen.
  Lykke til med twitter…hehe.

 3. Så glad for at Lillepus likte fjærleka. Har selv katter, så da jeg så denne var det en av tingene jeg “bare MÅTTE ha” 🙂

  Håper virkelig du legger ut en skikkelig bruksanvisning når du knekker Twitter-koden, for jeg har registrert meg…. Og fatta ikke det pøkk:-/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting