Utstilling- og Miljøtrening med Tinka-min

I dag har jeg og Tinka vært på utstilling- og miljøtrening, og det var så koselig! Det har regnet i nesten hele dag, så jeg var i tvil om jeg i det hele tatt skulle orke å dra. De to timene vi var på trening kom det likevel ikke en eneste regndråpe, og vi hadde det kjempegøy!

Vi var ikke så mange idag, men jeg knipset jo noen bilder av de som var der.

 

Tinka tenkte nok sitt da vi for en gangs skyld skulle dra bort uten Beardistroll, og noe av det første hun så da hun hoppet ut av bilen, var denne gladsaken 😀

 

Hun er en 15 mndr gammel brun Beardisfrøken. Hun var så blid og trivelig! Det er forresten vanlig at Beardiser på denne alderen er mye lysere enn det de vil bli senere. Se på ørene hennes, hvor brune og fine de er.

 

Søt Colliegutt. Også veldig glad! 

 

Tinka var litt skeptisk, men hilse, DET skulle hun! 

 

Bølla (Mamma sin hund) er helt avrøytet, og jeg fikk beskjed om å holde meg til hodebilder.

 

Geir og Mac. Blir litt syk etter å ha Collie igjen, ja… Tinka ble helt besatt av den grønne godbitposen til Geir, og plutselig var ikke hunden min så lojal som jeg trodde hun var…

 

Tinka skal jo aldri bli utstillingshund, så mens de andre trente på å stå pent, drev Tinka med sine helt egne ting:

 

«Sitte Bamse»

 

«Rulle rundt»

 

«Gå i sirkel»

 

Vi dro dit for å kose oss, så er det dette Tinka koser seg aller mest med, ja, så får hun holde på med det da 😀

 

Når vi liksom skal trene utstilling og gå fint, gjør Mamma bare narr av oss uansett. Tinka kan nemlig ikke trave… Hun bare bumper bortover.

 

Men hun får bare gjøre narr, for slik kontakt under «fri ved fot» er verdt mere for meg enn lange svevende steg, TENK! 

 

Tinka trenger alenetid med meg i blandt, hun trenger det mer enn de andre. Beardistrolla er jo glad i hverandre, og i Tinka, mens Tinka er bare glad i meg (Ja, og i godbitposen til Geir da). Hun er så oppmerksom når det er bare henne og meg, og jeg ser øynene hennes lyser opp av glede 🙂

I kveld er Tinka sliten og fornøyd. Det er Beardisen også, som har fått være sammen i hele ettermiddag. Det var nok stas med gjenforening!

Som vanlig har jeg lagt en link i sidekolonnen til konkurransen vi har gående, ellers blir den så fort borte, og vanskelig å finne blandt andre bloggposter. Håper du vil sende inn et bidrag 😀

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 tanker om “Utstilling- og Miljøtrening med Tinka-min

 1. Jeg synes det er så moro å se hvor totalt forskjellige raser du har. Og må si at jeg har virkelig fått sansen for Bearded collier, sjarmen og utseende deres er bare så deilig.
  Tinka er mer elegang og fin, slik som Collier også er.

  Var noen flotte bilder av Tinka, ser godt at hun trives der. Hele hunden «lyser» på en måte, og nesten så en kan se henne smile 🙂

  Kan tenke meg hun storkoste seg med alenetiden dere hadde.
  Heidi postet nylig Verden er urettferdigMy Profile

  • Det er vel sjarmen som har gjort at jeg har fallt for Beardisen også. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg har aldri møtt en Beardis uten denne utstrålingen og sjarmen og en logrende hale 🙂

   Sheltien er, etter min personlige smak, litt for liten. Heldigvis er jo Tinka en stor Sheltie. Jeg kommer nok ikke til å skaffe meg en ny Sheltie før jeg blir gammel og grå, og kanksje vil ha en liten hund igjen. Men man vet aldri, plutselig detter det inn en Sheltie likevel. Tinka var jo heller ikke «planlagt». Av og til bare blir det sånn :p
   Carina Josefine postet nylig Hva jeg fôrer dyrene mine med – Matkaos? My Profile

 2. Må innrømme at jeg ikke ser helt forskjell på sheltie og collie. Er det bare meg, eller er det flere?

  Artig at Tinka storkoste seg 🙂 …med sine egne ting 😉
  gro postet nylig Cool dudeMy Profile

  • Hehe, hadde to sett en normal Sheltie og en normal Collie ved siden av hverandre, hadde du nok sett forskjell. Collien er jo mye større. Det er jo hovedforskjellen. Collien har også et annet utrykk, men det kan jeg forstå at er vanskelig å se om du ikke kjenner rasene.

   Tinka er jo veldig stor, og har ikke et typisk Sheltieutrykk, så det kan hende det er derfor du blir litt forvirret?
   Carina Josefine postet nylig Hva jeg fôrer dyrene mine med – Matkaos? My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting