Nå er det den tiden på året hvor det er på tide å bestille sin Epil-K9 kalender for 2012!

Epil-K9  er en mail-liste og non-profit organisasjon for, og med, eiere av epilepsihunder.  I tillegg til mail-liste har de også chat 2 ganger i uken, og et veldig informativt arkiv.

Overskuddet av kalandersalget går til Emma’s Epilepsy Fund, North Carolina State University, hvor pengene brukes til forskning på medisiner til epilepsihunder. Dette kommer også norske hunder til gode.

Man har i dag flere typer medisiner som fungerer greit, men mange hunder får desverre bivirkninger som sløvhet og skade på indre organer (som mage, nyre og lever). Noen hunder heller blir ikke bra nok med medisinene vi kan tilby i dag. Med mere forskning som fører til bedre medisiner vil kanskje noe av dette kunne ungåes, og føre til bedre livskvalitet og ett lenger liv for mange hunder med epilepsi.

Kalenderen koster 147 kr, inkludert frakt, for oss i Norge, og må betales med Pay Pal. Jeg vet fra i fjor, at mange ikke bruker Pay Pal.  Er du en av disse, kan vi ordne det slik som i fjor: Jeg bestiller og betaler for deg med Pay Pal, så kan du betale meg tilbake i stedet. Bare send meg en mail.

Du kan bestille kalenderen her.

Som alltid, er Tinka med i kalenderen, og hvis du tar en titt på Februar, kan du se både meg og Tinka nederst til høyre.

 

 

‎”Just put him to sleep,” they say. That’s pretty hard to do when he’s running around playing, chewing on his bone, following me from room to room and keeping my feet warm most of the time. It’s just those few minutes when his brain short circuits that rips your heart out. It’s something you never get used to.”
(written by elizabeth dell,taken from a story on canine-epilepsy.com)

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting