Beardis-update

Mens vi passer huset til Mamma har vi tilgang på hundegård med fjøs bikkjene kan gå inn i når de vil. Det har vi benyttet oss av.  Dette er grunnen til at det ikke har blitt noen bilder av Beardistrolla i det siste. De tilbringer nemlig mye av dagene i hundegården, hvor de trives veldig godt. Et lite aber med at trolla tilbringer så mye tid ute, er jo at de blir riktig så møkkete. Jeg er liker ikke å ta bilder av møkkete hunder. Derfor har dere ikke fått se så mye til dem siden flyttingen.

 

Forrige uke hadde trolla besøk av en elghund som tydeligvis synes det var mere morro å erte Beardis, enn å jakte elg.

 

Jeg turte ikke å gå ut, så jeg stod bare på verandaen. Jeg har respekt for hunder jeg ikke kjenner…

 

Som regel tar jeg inn trolla i ni-tiden om kvelden. Da er det allerede mørkt ute. Derfor har de egen utelampe, som lyser opp hundegården (og halve jordet til naboen).

 

Hundegården «by night»

 

Carlsiha hadde (sansynligvis) innbildt drektighet for et par uker siden. Nøyaktig to måneder etter løpetiden sluttet hun helt å spise. I en hel uke satt jeg og håndfóret henne for at hun skulle få i seg mat. Jeg leste på nettet om innbildt drektighet, og der stod det at noen tisper blir deprimerte. Derfor var det viktig at vi som eiere tok med hunden ut på turer. Dersom de fikke lov å ligge i sofaen og synes synd på seg selv,  kunne tilstanden vare lenger. Den dagen lykketrollet Carlishja blir deprimert, da styrter vi til dyrlegen! Heldigvis var hun akkurat som vanlig i humøret: Overlykkelig og svevende. Jeg gikk likevel turer med henne nesten hver dag, enten i skogen, eller langs veien hvor det var mye å se, og lukte på. Etter en ukes tid var apetitten tilbake like plutselig som den forsvant.

 

Vi har jo litt dilla på hatter og kostymer for tiden. På tross av skitt og lort, har Beardistrolla heller ikke sluppet unna. Junior måtte også stille opp med hatt på. Disse bildene har jeg ikke redigert enda, så de kommer litt senere.

Vi har også en utfordring, og flere spørsmål fra spørsmålsrunden, å svare på, samt et par vinnere å trekke!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 tanker om “Beardis-update

 1. Så flott en hundegård de har å boltre seg i, spesielt når de er to er det greit å ha stor plass.
  Bra det ikke var elgen de hadde besøk av da 🙂

  Tror Chakira har innbilt drektighet etter hver løpetid, men maten er hun like glad i uansett. Den dagen Chakira mister matlysten, da tror jeg det er ei som er raskt hos dyrlegene her.

  Jeg og leste mye om innbilt drektighet, har jo aldri hatt hunder som har hatt det (ikke så rart med tanke på at det stort sett har vært hannhunder vi har hatt) Chakira får melk også, og «tar» sokker som ligger rundt omkring. Vi tar alt slik fra henne, og passer på at det ikke ligger noe hun kan «adoptere». Og så er jeg jo så redd hun skal bli syk med brystbetennelse osv, så følger veldig nøye med. Er jo ikke vant til tisper, så er en del nytt å sette seg inn i.
  Heidi postet nylig Jeg skal bli bestemorMy Profile

 2. Den hundegården er jeg ordentlig misunnelig på! Bare så vanvittig dumt at elementer til hundegårder koster en halv formue, og ingen av oss er i stand til å lage de selv. Men en vakker dag, når jeg blir rik, da skal jeg kjøpe hundegård 🙂
  Kjersti postet nylig Tur til FagerhultMy Profile

 3. Det så da riktig så koselig ut i hundegården 🙂

  Goldie og får innbildt drektighet etter nesten hver løpetid. Hun gjemmer mat til de usynlige valpene sine og graver mye i sofaen. En stund var hun helt opphengt i kattens seng, så den måtte jeg ta vekk. Det var nemlig en kattehule (eller hva det nå heter) som hun tydeligvis hadde «født» i. Stakkars, hun ble jo helt skrullete 😉
  Trude postet nylig Tyggeben – tipsMy Profile

 4. er de ute i hundegården hele dagen uten tur og besøk fra deg?hundene liker jo så godt å være sammen med oss menneskene desutten så må man jo gå tur..

  • Mens de er i hundegården har de ikke så mye besøk fra meg, nei :p Gjørme er noe Beardistrolla er myyye mer begeistret for enn jeg er!

   De er glade for de timene de får i hundegården. Når man er Beardis leker man ganske voldsomt, og da blir det bare ikke plass innendørs. Disse to har nok mere «familie-tid» sammen med meg, enn de fleste hunder som har eiere som er på jobb flere timer om dagen.

   Når de får rast fra seg utendørs er de roligere når de er inne og koser seg i sofaen, mer oppmerksomme når vi trener triks, og generelt mer fornøyde. Hjemme har vi jo ikke hundegård, så dette er en luksus de ikke er vant til 🙂
   Carina Josefine postet nylig Kattenes første møte med snøMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting