Lille Julaften er snart over. Julematen (taco) er i hus, julepynten er fremme, hundemat, kattemat og Zoolac er handlet inn. De aller fleste julegaver er levert. Etter en liten runde med gaver i morgen, skulle alt være klart.

I dag har jeg lekt ute i snøen med Beardistroll, kost meg på sofaen med Sheltiefrøkner, og blåst bobler til pusekatter. Også har jeg besøkt Unni. En kjempekoselig dag!

Her kommer en liten julevideo, satt sammen av videoklipp og bilder fra desember 2011:

 

 

Morgendagen blir nok ganske rolig. Planen er å dra på et par småbesøk, og levere julegaver, tidlig på dagen, for deretter å dra hjem, lage meg taco, se på film, spise godis, åpne pakker, og kose meg med dyra.

 

Det har vært kjempekoselig å blogge i desember, og dele både julebilder, andre bilder, og videoer med dere.  Jeg synes folk har vært ekstra “flinke” til å legge igjen kommentarer, og komme med tilbakemeldinger. Og det setter jeg jo kjempestor pris på 🙂

Jeg har også kost meg med å følge med på andres blogger, deres  juleforbredelser, og i noen tilfeller “mangel på juleforbredelser”. Det er så mange fine tradisjoner å lese om, og så mange fine julebilder å se rundt omkring. Det har virkelig hjulpet på julestemningen. Hvis du ikke har tatt deg tid til å kose deg med blogger i julestria, anbefaler jeg virkelig en liten time-out, for å ta en liten titt 🙂

 

Oss Borti Svingen ønsker dere alle, to- og firbeinte, en riktig koselig julaften, og fine juledager! 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “God Jul fra oss Borti Svingen! (video og “julekort”)

 1. ØNSKER DEG OG FLOKKEN DIN EI TRIVELIG JUL!!!
  SAMTRIDIG VIL JEG TAKKE DEG FOR ALLE FINE BILDER DU HAR LAGT UT.
  DET BETYR SÅÅÅÅ MYE FOR MEG!!

 2. En riktig god jul ønskes til deg og alle dine firbeinte!
  En herlig julevideo du har lagt ut til oss, jeg fikk tårer i øynene over å se lykkelige beardiser springe i snøen, og jeg fikk meg en god latter av Lillepus på slutten der 🙂
  Stor juleklem 🙂
  Kjersti postet nylig God julMy Profile

 3. Koselig video og flott julekort 🙂

  Høres ut som en deilig julefeiring du har 🙂 men måtte le litt av taco’n da 😉 Synes jeg huske at du har skrevet det før også, at du må ta taco på julaften…hehe.
  gro postet nylig God julMy Profile

 4. Så koselig film! Jeg vil også lage, men det ble ikke noe kamera på meg nå heller, det er litt så som så med kvaliteten på mobilfilmer.

  Håper dere har kost dere masse og ønsker alle sammen et riktig godt nytt år!

  Ps: Jeg har helt glemt av å takke for hatt og gave til Harley! Planen var å sende en liten gave tilbake, men den planen forsvant i alt julestresset. Så det blir en nyttårsgave i stedet. Så jeg trenger adressen din, om du kan sende den på e-post så hadde det vært supert 🙂
  Mari postet nylig Julehilsen fra AbbathMy Profile

 5. Håper du får deg filmkamera snart da! Det er morro med film i blandt 🙂 Vi har virkelig slappet av og kost oss i jula. Gjort så lite som mulig, utenom akkurat det.

  Bare hyggelig å sende Harley en liten gave også! 🙂
  Carina Josefine postet nylig Godt nytt år!My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting