Godt nytt år!

Året som har gått har vært… rart. Veldig rart. Dere som har fulgt bloggen en stund har fått være med på både oppturer og nedturer. Gode dager, og vanskelige dager.

Her kommer en aldri så liten oppsummering, med linker til enkelte blogginnlegg fra året som har gått 🙂

 

Året begynte med hastetur til dyrlegen, fordi bikkjetrolla hadde stjålet kokesjokolade. Bare dager senere måtte de ta Farvel med Rufus-pus. Etter det har det gått slag i slag. Frisbee fikk mellomgulvsbrokk, og måtte opereres akutt, Tinka måtte operere ut en kreftsvulst, samt at hun har hatt to ørebetennelser, og en mageinfeksjon. Athena fikk lungebetennelse, og Pia kastet opp blod. Hele veien har vi kjempet mot dårlige kattemager, og tidvis har jeg vært sikker på at pusene mine ikke hadde noen fremtid. Jeg har vært så mye bekymret over dyra mine, så innmari sliten.

 

Likevel sitter jeg med følelsen av at vi har klart oss bra. Vi har hatt det fint sammen, dyra og jeg. Jeg har lært mye, og føler meg littegrann sterkere.

 

Vi har fått to nye familiemedlemmer. Søteste lille Chloe, og verdens beste Lillepus!

 

Chloe var ikke gammel, da hun var med i bildeserien om kattungen som ville bli en tiger, eller «Lille Chloe finner en venn».

 

 

Lillepus har sjarmert oss alle. Hun har det aller best når hun kan kose seg i beardispels, eller klikkertrene sammen med meg.

 

 

Junior har vært så snill med de to nye pusefrøknene. Han koser, vasker og passer på. Slik en storebror skal være. Han er husets pusesjarmør!

 

 

 

Det er aldri kjedelig med Frisbee nærheten. Han gjør alltid teite og morsomme ting, som å sette seg fast under verandaen, eller farge luggen blå.

Dessuten stillte han opp på vår egne Idol-Audition! 

 

 

Carlisha sin glede, over alt og ingenting, er innmari smittsom! Det finnes ikke noe lykkeligere enn et Isha-troll som får sveve rundt i nysnø.

 

 

Jeg er så heldig å fortsatt ha Tinka hos meg, og hun er i finfin form! Det har vært noen vanskelige dager, og noen anfall, men Tinka er sterk hun. Jeg har forsøkt å fokusere litt på dette med hund og epilepsi, og håper dette har vært lærerikt, eller kommet noen til nytte. Tinka har jo også fått være med i «Vi med hund»: Snart fyller jenta mi 10 år! Da blir det feiring! 🙂

 

(Hva Tinka synes om ris-diett…)

 

Lille Athena har vært syk for første gang i sitt liv. Hun fikk lungebetennelse, men heldigvis gikk det bra. Ellers går dagene med til å spise opp huset, kaste bajs på kattene, og løpe rundt, når hun får komme ut av buret.

 

 

 

Tusen takk til mine vindunderlige små venner, for all glede dere har gitt meg i 2011!

Takk til alle som har fulgt bloggen min, gitt tilbakemeldinger, og kommet med gode ord, når ting har vært litt vanskelig.

 

Jeg ønsker dere alle et godt nytt år! Håper 2012 blir bra! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 tanker om “Godt nytt år!

 1. Et riktig godt nytt år til deg og alle dine firbeinte. Jeg skal lese gjennom innleggene du linker til, for jeg skjønner jo nå at jeg ikke har fulgt deg gjennom hele året, og det skjedde ting før jeg fant bloggen din. Er SÅ glad for at det går så bra med alle dine!
  Kjersti postet nylig 2011 i bilder – del 2My Profile

 2. Godt Nyttår 🙂

  Eg liker denne bloggen så utrolig godt og er SÅ takknemlig for all kunnskap du har delt om potetmel, epilepsi, dårlige kattemager, allergi, matintoleranse og alt mulig aent. Fantastisk blogg med fantastisk humor, herlige bilder og du gir uttrykk for ein omsorg for dyra dine som alle skulle hatt.
  Supertakknemlig for denne bloggen. Den er ett lyspunkt.

 3. Godt nytt åt til dere også, og jeg håper at dere holder dere friske dette året.
  Og takk for bloggingen din, det har vært veldig koslig å titte innom her. Kost meg med fine bilder og artige filmer:)
  Zebra postet nylig Hallo alle sammenMy Profile

 4. Og jeg tenkte NEEI!!! Jeg begynte av en eller annen grunn å lese fra «Året begynte med hastetur til dyrlegen» og så leste jeg videre fra der… Skjønte etterhvert at jeg hadde gått glipp av noen linjer lenger oppe.
  Ser også at jeg ikke har fulgt bloggen fra først på året, så får lese litt 😉

  Godt nyttår til deg og alle dine små og store 🙂
  Heidi postet nylig FødselsdagsfeiringMy Profile

 5. Godt nytt år, og håper at det nye året blir bedre for dere alle sammen 🙂 Du har fått din del av «prakk» nå :/

  Gleder meg til å følge dere videre 🙂 Som ’emmacockeren’ sier, bloggen din er et lyspunkt 🙂 Ingen som har så superherlige bilder som deg, søte videoer av dyrene og mange flotte og informative artikler/innlegg. Mye å lære her!
  gro postet nylig Godt nytt årMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting