Hipp Hurra for min aller kjæreste Tinka!

Hipp Hurra for Tinka-min som fyller 10 år!

Tenk at vi skulle komme hit da! Det er så rart å tenke på. På en side kan jeg ikke fatte og begripe at den lekne og spreke hunden min er hele ti år! Hun virker da ikke så gammel, dessuten kan jeg jo ikke ha hatt henne lenge? Tiden har jo bare flydd!

Samtidig er jeg veldig klar over akkurat hvor gammel hun er. Da hun fikk epilepsi-diagnosen for 9 år siden, og hun startet på medisiner, sa neurologen at hun kom ikke til å bli eldre en åtte år. Dermed brant tallet «åtte» seg fast i hodet mitt. Alt vi skulle oppleve, og alt vi skulle gjøre, måtte vi gjøre før hun ble åtte. For da var det slutt.

Plutselig var hun ni år, og mens jeg skrev dette innlegget på bloggen i fjor, begynte jeg så smått å håpe, og tro,  på at jeg skulle få skrive et lignende innlegg neste år også.

Og det fikk jeg!

 

 

I dag har jeg tenkt mye på hvor mye vi har vært gjennom sammen, på godt og vondt.

Jeg husker alle de nettene hvor du fikk anfall på anfall, og jeg var sikker på at dette var slutten. Jeg husker jo alle de vonde episodene, men det jeg har tenkt aller mest på, er hvor mye gøy vi har hatt det! Vi har krabbet (ja, krabbet…) rundt på agilitybaner, vunnet litt også (når vi ikke krabbet fullt så mye), reist til Spania sammen, vært på teltturer, og på bilturer.

 

 

Hver eneste dag, uansett hvor travelt vi har hatt det, har vi alltid hatt tid til lek og kos. Vi trenger det, Tinka og jeg, «oss-tid». Hver kveld legger hun hodet sitt på hodeputen min, og jeg legger armen min rundt henne, og hver kveld tenker jeg på hvor heldig jeg er.

Tinka har hatt et godt nettverk rundt seg. Uten Mamma som har stilt opp for både meg og Tinka, og uten flinke dyrleger, som har tatt seg godt av henne, hadde vi nok ikke kunnet feire 10-årsdag. Og uten menneskene på Epil-K9 listen, hadde jeg gått fra vettet for lengst! Tusen, tusen takk til alle sammen 🙂

Jeg vil også gi en stooor takk til alle venner, og familie, som har brydd seg, tatt hensyn, og godtatt at Tinka har vært med overalt, i løpet av årene som har gått! For Tinka kan jo ikke være hjemme alene, må vite.

 

 

Kjære Tinka-min, jeg er så glad for at du valgte meg! At det var akkurat jeg, som skulle få være så heldig! Jeg er så utrolig stolt av deg! GRATULERER med dagen, min aller kjæreste! Jeg er så glad i deg! 

 

(På grunn av Frisbee sin pjuskemage har vi utsatt feiringen en dag eller to. Bursdagsselskap hvor vi må løpe ut flere ganger i timen, for at Frisbee skal få gjort sitt, var ikke så fristende.)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 kommentarer til “Hipp Hurra for min aller kjæreste Tinka!”

Legg igjen en kommentar

CommentLuv badge

Subscribe without commenting

Facebook

Kontakt

Send en epost til bortisvingen@gmail.com eller bruk kontaktskjemaet
ommeg3

Hundetrener

Arkiv

Sgeh

Skandinavisk gruppe for etisk hundehold

Pass På Pus

Sponsorer

Tusen takk for at dere gjør det mulig for meg å holde konkurranser her på bloggen!

Bloglovin’

bloglovin

Instagram