Søvn og Sponsorpakke

Nå kan man jo lure på hva søvn og sponsorpakke har med hverandre å gjøre, men det har altså vært mine absolutte høydepunkter det siste døgnet.

 

Det har jo blitt en liten «tradisjon» at pjuske dyr får madrass på golvet. Og da sover vi alle på golvet, i sympati for den som er pjusk. Etter nesten uke på madrass på stua, ser det ut til at ting har gått tilbake til normalen. Frisbee er fin i magen, og jeg kan ta med gjengen opp på soverommet igjen.

Det er ikke så mye plass til meg på en en slik madrass, når både katter og hunder insisterer på å ligge der, og det har blitt lite søvn. Om natta er jeg nemlig opptatt med helt andre ting:

Jeg stabler dyr, så godt jeg kan. Legger dem i fine rekker og rader på madrassen, for at alle skal få plass. Så plutselig blir Isha-bikkja overlykkelig. Jeg vet ikke hvorfor, men overlykkelig blir hun, sånn helt ut av det blå. Dermed logrer hun med hele kroppen, og alle, inkludert meg, faller av madrassen igjen. Så er det bare å begynne på nytt da…

Oppe på soverommet er sengen litt bredere, så det går mye bedre der 🙂

 

Vi fått også sponsorpakke fra Bristols.no i dag! Oioioi! Det var jo julaften helt på nytt det! Der var det mye spennende som jeg gleder meg til å prøve sammen med dyra, bare vi har fått sovet ut litt! Vi må være verdens heldigste bloggere, som får så mye morsomt å teste ut 😀

Jeg har tatt en rask titt gjennom alt vi fikk, og ble helt overveldet. Pusegutta har også forsøkt seg på aldri så liten sniktitt!

 

 

Mon tro om Bly har fått ferten av noe Catnip, kanskje?

 

«Bare venter her jeg, til du har tenkt å åpne noe!»

 

Man kan liksom være sikker på at uansett hva slags pakke man får, så er katter glad for pappesken den kom i! 😀

Jeg skal selvsagt fortelle mer om hva som finnes i esken, og legge ut bilder og referat etterhvert som vi går igjennom den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 kommentarer til “Søvn og Sponsorpakke”

Legg igjen en kommentar

CommentLuv badge

Subscribe without commenting

Facebook

Kontakt

Send en epost til bortisvingen@gmail.com eller bruk kontaktskjemaet
ommeg3

Hundetrener

Arkiv

Sgeh

Skandinavisk gruppe for etisk hundehold

Pass På Pus

Sponsorer

Tusen takk for at dere gjør det mulig for meg å holde konkurranser her på bloggen!

Bloglovin’

bloglovin

Instagram