Produktanmeldelse: Catit Play Circuit (Vi har hatt det sååå gøy)

Som jeg fortalte i går, har vi fått sponsorpakke fra Bristols.no. Vi er så heldige at vi har fått flere produkter, som vi skal prøve, og skrive om 😀

I dag har jeg og pusekattene lekt oss med Catit Senses Design Play Circuit.

Det er en slags tunellbane som man kan sette sammen på forskjellige måter. Visatte den sammen til en sirkel. Inne i tunellen er det en ball, som lett får opp farten når katten dytter på den.

Jeg satte leken på gulvet og tenkte at den fikk stå der en stund, så fikk vi se om kattene fattet interesse.

Jeg tror jeg ærlig kan si at leken ikke har fått stå i fred i hele dag. Alle fem kattene har vært innom og lekt med den. Hver gang én katt har gått i fra, har en annen kommet til.

Jeg har, som vanlig, litt problemer med å begrense bildebruken, når vi har hatt det morsomt. Her kommer (antagelig unødvendig) mange bilder av pusekattene som leker seg 😀

 

Lillepus var, som alltid, den første til å hive seg på den nye leksaken. Hun har hatt store problemer med å gå i fra den. Hver gang hun prøver å gå, hører hun at ballen fortsatt rører på seg. Så må hun bare gå tilbake å leke litt mer da…

 

 

 

 

Litt akrobatikk…

 

Chloe var litt skeptisk til å begynne med. Hun vil jo helst ikke leke med noen leker, med mindre de er lydløse, myke og fløffy. Hun satt et par timer og så på de andre kattene, før hun våget seg til å prøve selv. Når hun først kom i gang, syntes hun det var kjempestas 🙂

 

Trygt å se på Lillesøster først

 

 Er det slik man gjør det?

 

 Eller sånn kanskje?

 

 Hah! Nå tar jeg deg! 

 

Hmmm…

 

Jeg tenkte meg nok at pusefrøknene ville synes at dette var morro, men jeg må si jeg ble litt overasket over hvor artig Junior hadde det. Han ble jo helt kattunge igjen han 😀

 

 

 

Det var så gøy å se på Junior leke seg, at jeg måtte filme litt også:

 

 

Jeg har bestemt meg for at dette skal være en slik leke som ikke får stå fremme hele tiden. Ettersom kattene (og jeg…) synes den var så morsom, vil jeg bruke det som en leke vi kan ha det gøy med sammen, hver gang jeg setter den frem. På den måten blir jo ikke pusekattene lei den heller.

 

Bildene og videoen sier vel nok om hva pusekattene synes om leken, og jeg må jo bare innrømme at jeg har hatt det minst like artig selv. Chloe trengte litt tid for å bli vant til den, og vil helst at jeg hjelper til å få litt fart på ballen for henne, mens de andre gjerne leker med den helt alene. Det kommer nok an på hvor «frempå» katten er av natur, tror jeg. Jeg vil tro at de aller fleste katter kan ha glede av denne, på en eller annen måte. Enten alene, eller sammen med mennesket sitt 🙂

 

Hvis dere ser at jeg skriver om et produkt fra Bristols.no, og tenker «Oi sånn skulle vi også ha hatt», så send meg en mail på bortisvingen@gmail.com. Om vi er mange nok, som ønsker å kjøpe samme produkt, kan vi få gode rabatter!

Dette kalles visstnok «Powerbuy», og jeg skal komme tilbake til det senere, med flere konkrete forslag til produkter.  Jeg tenkte bare at jeg skulle nevne det nå, tilfelle noen av dere fikk lyst på en Catit Senses Design Play Circuit.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 tanker om “Produktanmeldelse: Catit Play Circuit (Vi har hatt det sååå gøy)

 1. Hihi…den leken falt i smak ja 🙂 Vurderte faktisk før jul å bestille den, men rotet meg ikke til det. Morsomt å se den i «action» 🙂
  Toppers bilder og video 🙂 Junior skulle ikke dele leken nei…haha, den skulle han ha for seg selv.
  gro postet nylig UtslittMy Profile

 2. Hei!!
  Jeg vil gjerne være med på listen for å kjøpe katteleken, tenker at den kan bli en veldig gøy og mosjømt lek for mine to gamle samboer «Chico» og «Missy».
  Videon er super PR og dine katter er meget erfarne og naturlige skuespiller!!!
  Hilsen fra Maria E.

 3. Tilbaketråkk: Heeeeeeeeelg:) | Trultemors smårabbel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting