Tinka tester Dogsmart

I dag har jeg Tinka testet vår nye Dogsmart, som vi fikk i pakken fra Bristols.no.

 

+

 

Dogsmart er aktiviseringsleke. Godbiter gjemmes under lokk på et brett, og hunden må lete etter godbitene, og løfte på lokkene for å få tak i dem.

Jeg tenkte at jeg fikk starte med den hunden som jeg visste ville forstå seg på sånt. Till tross for hva diverse IQ-tester sier, har jeg fortsatt tro på at Tinka er den smarteste hunden jeg har…

 

 

Vi startet med at jeg la godis under alle de små plastikklokkene. Deretter prøvde jeg å legge godis under bare noen av dem, for å se om hun kunne plukke ut de riktige lokkene, og ikke nødvendigvis løfte på alle. Jeg byttet på hvor mange godbiter jeg la ned, og hvor jeg la dem.

Tinka var ganske flink til å snuse seg frem til hvor godbitene lå, det var litt verre med teknikken. Når jeg leser produktbeskrivelsen virker det som om hunden skal løfte opp lokkene med munnen. Tinka hadde en litt annen taktikk… Men det fungerte jo!

 

 

Jeg og Tinka kommer nok til ha mange fine stunder med denne. Tinka elsker slike ting som involverer hodybry og godis! Og jeg synes det er morsomt å gjøre noe sammen med henne 🙂

Jeg kan anbefale Dogsmart til alle som ikke er sikre på at hunden deres får nok å bruke hodet sitt på. Slike leker er ikke en erstatning for trening og turer, men en et veldig fint suplement! Det kan også være greit å få med seg at denne leken aktiviserer ikke hunden for deg. Man må leke sammen med hunden. Der jo også noe av det som er så morsomt!

 

Jeg er langt i fra ferdig med å teste ut Dogsmart, jeg skal prøve Beardisen også. Jeg får bilder i hodet av brett og godbiter som flyr veggimellom, når jeg tenker på det, så det blir spennende…

 

Jeg har allerede fått inn noen mail fra folk som ønsker å kjøpe Catit Senses Design Play Circuit til katten(e) sine. Som jeg skrev i dette innlegget, kan vi få rabatter om vi går flere sammen om å bestille. Ta derfor gjerne kontakt om du har lyst på en slik en 🙂

Husk også konkurransen vår, hvor du kan vinne gavekort fra Bristols.no!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 tanker om “Tinka tester Dogsmart

  1. Tinka er så nydelig 😀 Dette var jo piece of cake for henne, tror du trygt kan øke vanskelighetsgraden og putte godbitene oppi et sted hun ikke ser det, så må hun bruke snuta for å finne ut hvilke rom som inneholder noe spennende istedenfor bare øynene 😉

  2. Morsom leke 🙂 Tinka er flink 🙂

    Jeg slenger meg på «powerbuy» jeg også. Har lyst på begge lekene (Catit Play Circuit og Dogsmart), om jeg ikke er for sent ute.
    gro postet nylig UtslittMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting