Powerbuy – Tre produkter jeg kan anbefale

Jeg har allerede skrevet litt om dette som kalles «Powerbuy». Det vil si at flere går sammen om å bestille samme produkt, og dermed får rabatter. Dette gjøres i samarbeid med Bristols.no. Jeg har allerede fått inn noen mailer om at folk gjerne vil bestille katteleken jeg nylig skrev om.

Jeg tenkte derfor å sette dette litt mer i system, og foreslå tre ulike produkter, som jeg selv er veldig fornøyd med, og som jeg tror andre også kan ha stor glede eller nytte av.

 

Dogsmart i plast

 

Dogsmart er en aktiviseringsleke, hvor du leker med hunden din, ved å gjemme godbiter under de små lokkene. Hunden må lete seg frem til hvor godbitene ligger, og løfte på lokkene for å få tak i dem.

 

 

Her kan du lese om, og se video av, da Tinka testet Dogsmart.

 

 

Catit senses Design Play Circuit

Dette er en herlig katteleke! Det er kort fortalt en tunellbane med en ball inni.

Her i huset har alle pusekattene testet leken, og alle hadde det veldig morro. Du kan lese mer om våre erfaringer her.

 

 

Catit Vannfontene

Denne vannfontenen sørger for at katten har rent og friskt vann hele tiden. I tillegg gjør den det å drikke vann litt morsommere, og da drikker de gjerne mer.

Som noen husker tok det flere måneder før Chloe begynte å drikke vann selv. Når hun endelig begynte, var det takket være nysgjerrigheten over det boblende vannet i fontenen.

Hundene er også veldig glad i drikkefontenen.

 Her kan du lese om da vi fikk fontenen vår.

 

 

Dersom du kunne tenke deg å bestille et av disse produktene send meg en mail på bortisvingen@gmail.com , eller legg igjen en kommentar. Hvis du legger igjen en kommentar, pass på at du skriver inn en adresse i epost-feltet som jeg kan ta kontakt med deg på. Epostadressen blir ikke publisert, men jeg ser den.

Hvis du allerede har sendt meg mail, trenger du selvsagt ikke sende en ny.

 

Jeg skal holde dere oppdatert på hva endelig pris blir.

 

Ps. Jeg får ikke noe igjen for deres bestillinger, annet enn at jeg får bidra til at mine lesere kan kjøpe produkter som jeg selv kan anbefale, til en litt rimeligere pris, enn om de skulle gå direkte til nettbutikken og bestille alene. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 tanker om “Powerbuy – Tre produkter jeg kan anbefale

 1. Jeg fikk veldig lyst på vannfontenen også, så da kan du skrive meg opp på alle tre produktene 🙂

  Kjekt med dette powerbuy-systemet 🙂 Blir jo fristet til alt…hihi 😉
  gro postet nylig UtslittMy Profile

 2. Vil gjerne kjøpe en sånn vannfontene. Har tenkt på det lenge for katta mi skal alltid drikke av glassene våre og helst ikke av hennes egen skål. Ikke så veldig delikat for oss akkurat. Hadde vært interessant å finne ut om kanskje en sånn fontene gjør susen for det problemet.
  Ithilme postet nylig KonkurranseMy Profile

 3. Den vannfontenen vi hadde sprakk kolben, og den funket ikke lengre. Skal kjøpe ny vannfontene. Ellers har jeg en skuffe full av lekemus, baller og fjærleker, og kattungene går helt bananas nå! 🙂 De kan leke i flere timer med lekene sine.

  Ønsker deg en kjempefin lørdag!:)

  Bloggklem fra Toril
  Abyhakrilas postet nylig HIMMELSK # 68My Profile

 4. Siden vi sender ut catit senses design play circuit i slutten av denne uken (fristen for å bestille gikk ut på tirsdag kl 12) så vil vi sette opp et nytt produkt som powerbuy så fort som mulig. Etter interessen å dømme tror jeg vi går for vannfontenen denne uken. Skal prøve å få satt det opp på onsdag (i dag) man kan da bestille vannfontenen som powerbuy frem til tirsdag kl 12 og varene sendes ut i slutten av uken. Carina, ville det vært enklere for deg om vi bare la ut link til powerbuy produktene her? Altså, sender den til deg, så kan du legge den ut. Så slipper du å holde styr på dette? Da kan folk gå rett til vår dyrebutikk på nett, via linken, og bestille der.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting