Carlisha blogger om hundeposer

Carlisha «gjesteblogger» om hundeposer: 

 

Når mennesketrollet fikk hundeposer i sponsorpakken, lurte hun fælt på hva hun skulle klare å skrive om hundeposer. «Hundeposer er vel hundeposer», tenkte hun. Ettersom mennesketrollet er så uopplyst, skal jeg ta meg denne produktomtalen! 

Vi mottok altså BioBag Hundeposer med tilhørende Bæreveske, fra sponsoren vår: Dyrebutikken Bristols.no.

 

Alle hunder vet jo at må man, så må man, uansett om man er midt på fortauet, eller kanskje på badestranda. Da er det innmari flaut om mennesket har glemt bajseposer! Mennesket mitt er utrolig vimsete og distré, og det er ikke få ganger hun har glemt igjen posene i bilen. Dermed blir bajsen min liggende så alle kan se, mens mennesket løper for å hente poser… FLAUT ! 

Disse posene får poeng av meg fordi de finnes i en slik hendig pose, som man kan feste på beltet, i leibåndet, eller hvor det måtte passe. Dermed er det ingen unskyldning for å glemme posene! 

 

 

Når mennesket har plukket opp bajsen, og kastet den i søpla, føler hun seg som en ansvarbevisst hundeeier. Tenker hun ikke på hva som skjer med den posen etterpå da? Plastikk bruker flere titalls år på å brytes ned, og om den brennes, slippes det ut miljøskadelige avgasser. DET har hun ikke tenkt på, nei! 

Som den miljøverneren jeg er, synes jeg selvsagt at posenes største pluss, er at de er laget av biologisk materiale, og er 100% nedbrytbare. De er laget av maisstivelse, biologisk nedbrytbar polyester og vegetabilsk olje, og de brytes ned på kun et par måneder! 

 

Lurer på om BioBag trenger en ny frontfigur? Jeg er klar: 

 

 

Jeg forsøkte å få Tinka engasjert i saken også…

 

 

Mennesket var litt redd for at posene skulle være for skjøre, men etter å ha vært på tur med meg og Frisbee, er hun overbevist om at posene er ganske sterke likevel! 

I produkt informasjonen står det at man bære brukte poser i Biobag-vesken, frem til du får kastet den i søppel eller kompost. Mennesket sier at det er godt mulig, men da må man ha en mye mindre hund enn meg og Frisbee! ikke helt sikker på hva hun insinuerer jeg…

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 tanker om “Carlisha blogger om hundeposer

 1. Et veldig godt poeng, at de er 100% nedbrytbare.
  Jeg likte veldig godt vesken/posen posene er i. Som eieren av en Boerboel er jeg litt avhengig av at posene er store. De vanlige posene blir alt for små, så håper de finnes eller kommer i størrelse litt større hunder også 🙂

  Og en takk til Carlisha som skriver så bra produktomtale 😛
  Heidi postet nylig Vann, varme og tvMy Profile

  • Godt poeng! Disse var helt vanlig størrelse. Vanlig Beardisbajs går fint, men bajser de ekstra mye, må jeg kanskje bruke to. Som regel er det hånden min det står på, at jeg klarer ikke få tak i mer på en gang, og da tar jeg heller en ny pose, enn å ta nytt tak med den som jeg allerede har brukt.

   Haha, også noe å gi detaljert beskrivelse av :p
   Carina Josefine postet nylig Carlisha blogger om hundeposerMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting