Kattemynte Kosepute

I sponsorpakken fra Dyrebutikken Bristols.no fikk vi med en boks med tørket kattemynte (Catnip) . Dette kan man gni på leker, og kloremøbler, som man vil at katten skal bruke. Hvor sterkt ulike katter reagerer på kattemynte er individulet, men alle husets katter elsker det! De reagerte faktisk på denne boksen mens den enda lå uåpnet i pappesken. Jeg har hørt at tørket kattemynte ofte fanger oppmerksomheten til katter som vanligvis ikke reagerer på Catnip-spray o.l.

Kattene mine gnir seg inntil alt som har kattemynte på seg, og koser seg virkelig når de får leker med kattemynte, eller jeg sprayer noe med Catnip-sprayen. Jeg bestemte meg derfor for å bruke kattemynten til noe jeg har hatt lyst til lenge: Lage «kattemynte-koseputer»!

 

 

På forsiden av puta brukte jeg blått/rosa stoff, mens på bakiden brukte jeg dobbelt opp med stoff, hvor det ytterste er et mykt pusestoff. Etter å ha sydd sammen sidene, sydde jeg på en liten blå/rosa sløyfte. Inni putene puttet jeg vatt (selvsagt brannsikker og allergitestet vatt…), som jeg hadde dyppet i boksen med kattemynte.

 

Jeg ble veldig fornøyd med koseputene, jeg 😀

 

Blå/rosa foran, offwhite pusestoff bak.

 

Jeg sydde rosa til begge jentene, og blå til alle guttene.

 

Kattene er morro å sy til. De blir alltid så glade for alt de får. Kattemynte-koseputene var inget untak. De rullet rundt, holdt puten tett, og gned seg inntil den.

 

 

 

 

 

 

Det var bra de fikk en hver. Lillepus og Bly med nesten litt uvenner, før jeg ble ferdig med de rosa putene. Dermed erklærer jeg «kattemynte-koseputene» for vellykkede 🙂

 

Jeg lagde også en ekstra blå kosepute. Den skal sendes til lille Dioz. Der vil den samle masse «hjemmelukt», som blir godt for Dioz å ha med seg, når han flytter hjemmefra.

Dioz har blitt 9 uker, og Toril har latt meg få låne bilder av henne, for å holde dere oppdatert:

 

Dioz sammen med mamma’n sin, Nadina

 

Dario Dioz, og hans nydelige søster Dixie Rose

 

Tusen takk for lånet av bildene, Toril! «Kattemynte-kosepute» er på vei til Dioz’en vår! 🙂

 

En stor takk sendes til Bristols.no også. Pakken fra dere har gitt oss så mye morro. Hver eneste dag er produktene fra dere i bruk! Og pakken er enda ikke tom!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

26 kommentarer til “Kattemynte Kosepute”

Legg igjen en kommentar

CommentLuv badge

Subscribe without commenting

Facebook

Kontakt

Send en epost til bortisvingen@gmail.com eller bruk kontaktskjemaet
ommeg3

Hundetrener

Arkiv

Sgeh

Skandinavisk gruppe for etisk hundehold

Pass På Pus

Sponsorer

Tusen takk for at dere gjør det mulig for meg å holde konkurranser her på bloggen!

Bloglovin’

bloglovin

Instagram