Happy Valentinesday!

I år kom Valentinesday så plutselig på meg, at jeg har ikke fått tatt Valentinesbilder! I fjor tok jeg mange av alle dyra, og bloggposter med disse bildene kan du se her. Utenom at det er fin anledning til å ta tema-bilder, er jeg egentlig ikke spesielt opptatt av denne dagen.

Jeg har likevel satt sammen et «Valentineskort», med bilder av mine mest dyrebare, og kjærligheten som jeg er så heldig å ha i livet mitt 🙂

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 kommentarer til “Happy Valentinesday!”

Legg igjen en kommentar

CommentLuv badge

Subscribe without commenting

Facebook

Kontakt

Send en epost til bortisvingen@gmail.com eller bruk kontaktskjemaet
ommeg3

Hundetrener

Arkiv

Sgeh

Skandinavisk gruppe for etisk hundehold

Pass På Pus

Sponsorer

Tusen takk for at dere gjør det mulig for meg å holde konkurranser her på bloggen!

Bloglovin’

bloglovin

Instagram