Happy Valentinesday!

I år kom Valentinesday så plutselig på meg, at jeg har ikke fått tatt Valentinesbilder! I fjor tok jeg mange av alle dyra, og bloggposter med disse bildene kan du se her. Utenom at det er fin anledning til å ta tema-bilder, er jeg egentlig ikke spesielt opptatt av denne dagen.

Jeg har likevel satt sammen et «Valentineskort», med bilder av mine mest dyrebare, og kjærligheten som jeg er så heldig å ha i livet mitt 🙂

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 tanker om “Happy Valentinesday!

  1. Så herlige bilder! Virkelig søte alle sammen!
    Håper du og alle dyra har hatt en fin dag!
    Jeg og Lucky har kosa oss på sofaen i hele dag 🙂
    Klem fra Olea 🙂
    p.s. lucky er en jente pus 😉 hihi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting