Hva har man gjort for noe galt i vinter da tro?

Nå sitter jeg og venter på at klokken skal bli ni, slik at jeg kan reise til flyplassen og hente Mamma.

Da Mamma begynte å tilbringe vinteren i Spania, var jeg vel rundt 18 år. Det er vel ikke å stikke under en stol at hun har kommet hjem til litt av hvert, blandt annet skittentøy over hele kjellergulvet. Ja, også var det den gangen jeg og Unni (som også bodde her) hadde fått beskjed av Mamma om at kjellergulvet kulle være fritt for skittentøy når hun kom hjem. Visst kom hun hjem til rent og ryddig kjellergulv. Vi hadde bare stappet hele naborommet fullt med skitne klær i stedet. Men kjellergulvet var altså fint, bare så det er sagt!

Så sitter man her da, og ser seg rundt, og lurer på hva man har gjort for noe galt denne vinteren…

Den lekre svarte skinnsofaen har merker etter katteklør. Gulvbelegget i valpehuset har Frisbee og Pia delvis revet opp en gang de var misførnøyde med å bli stengt der inne. En skjøteledning glemte vi ute midt på vinteren, så den ble tatt av brøytemannen. De fleste håndklærne har hunde- og kattehår på seg. Jeg er ikke så huslig av meg, så jeg glemmer lett å vaske hundehåndklær, og andre hundeting, i en vask for seg. Jeg har allerede tilsått at jeg tok ned flere av bildene hennes fra veggene, og hengte opp bikkje- og kattebilder istedet. Jeg skulle jo ikke fortelle henne det, men ved en feiltagelse slettet jeg bildene jeg hadde tatt av hvordan disse bildene hang da jeg kom. Dermed ble det bare tull, og jeg tenkte det var best å tilstå før hun kom hjem.

Sånt rent bortsett fra det, så tror jeg det har gått bra altså. Huset står fortsatt, og det er til og med rent og pent. Og skulle hun reagere på noe, så får jeg bare minne henne på hvor håpløse gutta hennes var i magen når hun dro, for så  å vise henne hvor finfine bajser gutta hennes lager nå!

Da har vi en plan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 kommentarer til “Hva har man gjort for noe galt i vinter da tro?”

Legg igjen en kommentar

CommentLuv badge

Subscribe without commenting

Facebook

Kontakt

Send en epost til bortisvingen@gmail.com eller bruk kontaktskjemaet

Sponsorer

Tusen takk for at dere gjør det mulig for meg å holde konkurranser her på bloggen!

Arkiv

Pass På Pus

Dyreblogger.no

Bloglovin’

bloglovin

Instagrams