Trondheimstur for å hente Dioz!

Nå som alt begynner å falle på plass her hjemme, skal jeg jammen ta meg tid til å blogge mer regelmessig enn det jeg har gjort den siste måneden også. Jeg har jo så mange idéer, men det hjelper jo bare ikke, når tiden ikke strekker til. Jeg har blandt annet et par planer jeg gleder meg til å sette i gang med. Jeg har også mange blogger å oppdatere meg på! Det skal jeg kose meg med i kveld 🙂

Men først må jeg jo fortelle om vårt nye lille familiemedlem! Det har blitt så mange bilder av Dioz at jeg må dele opp i flere innlegg.

På fredag kjørte jeg, Tinka, Carlisha og Mamma av gårde til Toril i Trondheim, for å endelig hente hjem lille Dioz.

Dovrefjell 

 

Vi brukte omtrent fem timer hver vei, men hadde stort sett fine kjøreforhold. Vi kom frem til Trondheim litt over klokken 13.00.

 

 

Vel fremme hos Toril ble vi møtt av to veldig livlige små krabater. Jeg husker ikke helt, om jeg hilste pent på Toril, før jeg endte opp på gulvet med kameraet. Det er liksom vanskelig å skulle gjøre noe annet, med slike små i nærheten.

 

Mitt første møte med Dioz

 

Dioz og søsteren hans, Dixie Rose,  syntes at kameraveska mi var kjempemorsom! Det skal ikke mye til for å glede små kattunger.

 

 

 

 

Jeg synes jo at Dioz er verdens vakreste Abyssiner. Selvsagt er han det! Jeg må likevel si at Dixie Rose er noe av det søteste jeg har sett. Hun hadde et slik lite, nett og feminint fjes, med et vakkert uttrykk! 🙂

Jeg fikk også hilse på mamma’n deres:

 

 

I tillegg til kattungene, som selv sørget for at de ble lagt merke til, var det en annen kar som også fanget vår oppmerksomhet i det vi kom inn:

 

Svartfot, en stor og herlig pusegutt, som lå avslappet og tittet på oss. 

 

Etterhvert tok jeg inn reisebagen slik at Dioz skulle få bli litt vant til den, mens vi pratet og underskrev papirer. Det tok ikke lang tid før Dioz hadde krabbet inn i den.

 

 

Dioz og Dixie Rose syntes bagen var veldig fin å leke med:

 

 

 

Turen hjem føltes veldig lang. Dioz var nok enig, for han mjauet litt innimellom, hele veien hjem. Vi kom hjem rundt klokken ni på kvelden. Da var vi så slitne alle sammen, at etter Dioz hadde fått gjort seg litt kjent på katterommet, sovnet vi alle sammen 🙂

Dioz er en alldeles herlig pus. Han er nysgjerrig og tillitsfull, leken og kosete. Han har ikke gjort forsøk på å gjemme seg, eller springe vekk. Ikke fra hundene en gang. I går ville han ikke spise stort, og det bekymret meg litt, men i dag har han spist godt!

Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med denne lille pusegutten!

Jeg har jo tatt mange bilder etter vi kom hjem, og jeg har jo så mye å fortelle fra hvordan hans første dager har vært. Det blir dog ett nytt blogginnlegg 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 kommentarer til “Trondheimstur for å hente Dioz!”

Legg igjen en kommentar

CommentLuv badge

Subscribe without commenting

Facebook

Kontakt

Send en epost til bortisvingen@gmail.com eller bruk kontaktskjemaet
ommeg3

Hundetrener

Arkiv

Sgeh

Skandinavisk gruppe for etisk hundehold

Pass På Pus

Sponsorer

Tusen takk for at dere gjør det mulig for meg å holde konkurranser her på bloggen!

Bloglovin’

bloglovin

Instagram