Jeg er jo slik at det er sjelden jeg sover hele natten gjennom. Etter å ha lagt meg og stått opp igjen flere ganger, fant jeg like godt frem symaskinen. Etter å ha sydd ferdig kattemyntekoseputene jeg har “bestilling” på (de sendes i morgen), begynte jeg på en katteseng.

Athena fikk jo en søt liten seng av Mari. Da jeg skiftet på buret hennes her om dagen, fant Dioz ut at han også ville ha en slik seng…

 

 Athena vil jo ikke gi bort sengen sin, dessuten er den altfor liten til  Dioz

 

Etter å ha lett på nettet etter en lettfattelig oppskrift på katteseng, fant jeg ut at her måtte jeg nok bare improvisere. Jeg skjønner ikke slike “sy-uttrykk” og oppskrifter. Jeg skjønner meg i grunn svært lite på sying generelt. Men jeg skjønner at hvis jeg legger to stoffer oppå hverandre og tråkker på pedalen, så sitter stoffene sammen.  Så jeg fikk jobbe det…

Jeg tok ikke bilder mens jeg laget den, da det hele egentlig bare var en “prøve og feile, og prøve igjen” prosess, som jeg egentlig ikke trodde ville ende opp i et produkt i det hele tatt.

 

Men det gjorde det altså. Det ble en liten seng til Dioz.

 

Med matchende kattemyntekosepute 🙂

Jeg ble faktisk veldig fornøyd med den, og kommer nok til å lage flere av disse. Den var faktisk ganske artig å lage. Dessuten kommer jeg ikke til å feile riktig så mye neste gang, når jeg vet hvordan jeg kan gjøre ting.

 


Jeg vurderer faktisk å bruke denne som utstillingsseng til Dioz. Må høre med oppdretteren hans om den er fin nok først.

 

 

Jeg har jo alltid sett på meg selv som rimelig håpløs i håndarbeid, så selvom disse syprosjektene mine har sine feil, og er langt i fra perfekte, er det veldig morro å faktisk klare  å lage noe 😀

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

38 thoughts on “Jeg har sydd min første katteseng!

 1. Den er jo kjempefin 🙂 Og med en nydelig pus oppi så kan det ikke bli bedre 🙂

  Kattunger er vel heller ikke slik at de biter i stykker senger og madrasser de har?
  Heidi postet nylig ValpekursMy Profile

 2. WOW….. stolt Mams til den dyktige syersken jeg da!
  Du er jo utrolig flink….. og så er du innmari tålmodig.
  Dioz sin seng ble skikkelig lekker.

 3. Så flink du er! 🙂
  Senga ble jo kjempe fin og jeg skal banne på at det var en veldig fornøyd pus også 🙂 Kunne ønske jeg var like kreativ som deg 🙂

 4. med det resultatet kan ikke du være uvenner med symaskinen, jeg og min symaskin er uvenner og den har “flyttet” innerst i kottet!
  flott seng og flott pus, et nydelig skue!
  klem tone lill

 5. Håpløs i håndarbeid du liksom! Jeg synes rett og slett at den så ordentlig PROFF ut! Helt nydelig, og ville gjort seg veldig i utstillingsburet. Vakkert! Du må lære oss som virkelig ER håpløse å gjøre slikt!

  1. Tusen, tusen takk 🙂

   Har tenkt litt på det i dag, og det sitter nok veldig dypt det der at jeg ikke er flink i håndarbeid, og at håndarbeid er kjedelig og vanskelig. Jeg er veldig teoretisk anlagt, i forhold til hvor kreativ og praktisk jeg er, og det har jeg jo også fått tilbakemeldinger på i løpet av hele livet. Var ikke uten grunn at de eneste timene jeg ble sendt til rektor, var håndarbeidstimene… Man skal IKKE kaste målebånd, og symaskindeler på læreren. Det vet jeg jo nå…

   Det er klart at da blir det jo bare slik etterhvert.

   Så jeg er litt stolt over at jeg prøver, og faktisk gjør ting som er utenfor mitt “område” 🙂
   Carina Josefine postet nylig Jeg har sydd min første katteseng! My Profile

 6. Åå så fine!! Som polkadot frelst så bare elsket jeg denne!! 🙂 Skal få meg en kattunge nå
  og leiter veldig etter en søt katteseng.. Si du har en Eplabutikk eller noe?? 😀

  Hilsen Karina

 7. Hei 🙂
  Er det mulig å bestille en slik av deg? 🙂 Mamma har to perserkatter hjemme, og de er veldig glad i å ligge på diverse myke gjenstander overalt! Hadde vært fint for de å hatt sin egen seng å ligge i! Hvis du ikke tar bestillinger, er det mulig for deg å skrive en oppskrift for meg? 🙂 Hadde vært enda mer moro å prøvd selv! Send meg gjerne en e-post!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting