Da er det på tide å sette i gang en liten konkurranse! Denne gangen tenkte jeg at det hadde vært koselig å se litt bilder igjen 🙂

Temaet for konkurransen er “Sammen“.

 

Om det er bilde av to eller flere dyr sammen, eller av deg sammen med dyret/dyrene dine, eller bare et bilde av ett dyr, tatt mens dere gjør noe sammen, spiller ingen rolle.

Premien er en liten overaskelsespakke, sponset av Bristols.no. Jeg har overaskelsespakke til både katt og hund, og jeg håper på å få gitt bort én av hver!

Fristen for å delta har jeg satt til lørdag 12. mai 2012.

 

For å delta:

Du kan sende bildet ditt på mail til bortisvingen@gmail.com, laste opp bildet på facebooksiden til bloggen, eller lage en bloggpost på din egen blogg, hvor du legger inn bildet ditt, og linker til konkurransen. Husk da på at du ikke må ha kopisperre på bloggen din! 

Fortell gjerne litt om historien bak bildet, hvis du har lyst til det. Noter om du vil ha pakke til hund eller katt dersom du vinner.

 

Håper mange har lyst til å bli med! Noe av det koseligste jeg vet, er nemlig å se bildene dere sender inn til konkurranser!

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 thoughts on “Fotokonkurranse: Vinn overaskelsespakke til hund eller katt.

  1. DETTE VIL VI OXO VÆRE MED PÅ MEN DA MÅ JEG SENDE BILLEDE PÅ MAIL FOR JEG HAR IKKE SLIK PLOGG ELLER FB. SÅ DET KOMMER ILØPET AF WEEKEND. MJAU HAREPUS VOFF KITO.

  2. Hei

    Jeg satt og bloggsurfet da jeg datt innom denne konkurransen…jeg sendte inn bilder til deg på mail og gikk tilbake og kikka litt mer rundt på bloggen din…og da sa det pling og jeg kom på hvem du er 🙂 Hukommelse er en fin bil 😉
    Nå har jeg lagt deg inn på minbloglovin 🙂
    ha en flott helg 🙂

    Mvh Monika T (og om du ikke husker hvem jeg er, så er det jeg som er sekretær i Mjøskatten 😉 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting