Her hos oss har vi noen travle dager, og da blir det litt stille fra oss, både på vår blogg, og i andres kommentarfelt. Men dette er dere jo vant til. Regner med å være tilbake som normalt på mandag 🙂

I mellomtiden er det bare å sende inn bilder til konkurransen vår!

Jeg tenkte også jeg skulle tipse dere om at i mai har flere dyreklinikker fokus på munn- og tannhelse hos dyr. Tannproblemer er nok de lidelsene som ofte går lengst uoppdaget hos dyr. Det er vanskelig for oss eiere å oppdage, med mindre dyret viser symptomer som nedsatt apetitt, vanskeligheter med å tygge, kløing i fjeset, aggresjon ved berøring, hevelser osv. Ofte viser jo ikke dyret tegn til smerte i det hele tatt, selvom det egentlig har veldig vondt. De fleste av oss vet jo hvor vondt tannpine kan være…

Hos Vet Sentrum på Hamar kan du få gratis tannsjekk i hele mai. Deres tilbud gjelder hund, katt, kanin og gnager.

Bor du ett annet sted i landet og har hund, kan du benytte deg av samarbeidet mellom Pedigree og en rekke dyreklinikker rundt om i landet. Disse dyreklinikkene tilbyr også gratis tannsjekk i hele mai. HER kan du finne ut hvilke dyreklinikker som deltar på prosjektet i nærheten av der du bor.(Dette gjelder bare for hund)

 

Dioz synes også det er viktig med god tannhelse! (I alle fall klør det VELDIG i tennene om dagen…)

 

Ellers har jeg sydd ferdig en ny katteseng. Det er to kaniner som har bestillt denne, og den er noe større enn den jeg sydde til Dioz. Nå har jeg sendt bilder og mål til kaninene, så gjenstår det bare å se om de fortsatt vil kjøpe den.

 

 

Jeg har også sydd et par kattemyntekoseputer som skal høre til Dioz sin utstillingsseng. Det er nemlig slik man holder på med midt på natta, når man egentlig har tusenogtolv andre ting man burde ha gjort…

 

Jeg håper også at noen av dere kan gjøre meg en tjeneste.. Sparebanken Hedmark holder for tiden en konkurranse hvor de gir bort penger til ulike foreninger og lag. Hver stemme gir en tier, til foreningen du stemmer på. Dersom du ikke allerede har stemt på Sparebanken Hedmark sin konkurranse (det spiller ingen rolle om du har stemt på andre Sparebank 1 konkurranser), så hadde jeg blitt veldig glad om du ville stemme på Dyrebeskyttelsen avd. Hedmark!

Bare i løpet av sommermånedene i fjor tok DB. Avd. Hedmark seg av 60 forlatte kattunger. 2012 blir nok ikke anderledes. De trenger alle de stemmene/tierne de kan få! 🙂

(Du må “like” Sparebanken Hedmark sin facebookside for å stemme, men denne kan du jo bare “unlike” igjen når konkurransen avsluttes i slutten av mai).

 

Ha en fin helg 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 thoughts on “Puss puss så får du en nuss!

 1. Kjempefint med gratis tannsjekk på dyra!
  Men de kunne gjerne ha opplyst hva en tannrens koster… hvis det er nødvendig.
  Dioz tar tannrensen sjøl ser jeg… dyktig puselusk det.

 2. hej sydamen:-) du er så utrolig flink til å sy senger er helt imponert af dig det du for til de blir så flotte! så morsomt att du fått bestilling på de oxo, ja får jeg håper da att kaninene vil ha den, de for mange kose stunder i den sengen kan du tro!
  voff kito,mjau harepus,klem tone lill

 3. Tannhygiene hos katt er viktig. Da Svartfot huspus var 7 år måtte vi fjerne tannstein på ham. Hvert år når kattene våre er til veterinæren for å ta vaksine sjekker veterinæren tennene til kattene våre. Aros fyller 6 år i august. Han hadde ingen tegn til tannstein. Nå får kattene våre kun tørrfór, og en stickers som godbit. Jeg tror kostholdet og tørrfóret er med på å holde tenene fine på kattene. Veterinæren vår sa i hvert fall det.

  Kjempeflink Dioz er da! 🙂

  Den kattesengen var kjempefin! 🙂 Tipper den blir en stor suksess! 🙂

  Ønsker deg en kjempefin lørdag! 🙂

  Purr, purr fra Toril og kattene
  Toril postet nylig BILDER FRA STORSJØKATTEN SIN UTSTILLING 28.04 – 29.04.2012!:)My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting