Min nye hund…

Som flere av dere var inne på, så har jeg jo selvsagt ikke fått meg ny hund. Ikke på ordentlig. Bare på en måte….

Noen flere bilder, for de som ikke dro kjensel på gutten i går:

 

Springe…

 

Hoppe…

 

Erte Sheltiejenter…

 

Jage katter…

 

Alle veldig typiske ting å gjøre for denne gutten 🙂

 

 

Hvis halsbåndet på bildet over ikke ga deg en Aha-opplevelse, så skal du få det med teskje:

 

 

I 7 år har jeg hatt Beardis, og det har aldri fallt meg inn å skulle klippe dem. Jeg har jo sett flere kortklippa Beardiser før, og spurt meg selv hva som er vitsen med Beardis, hvis man ikke setter pris på pelsen. Jeg har tviholdt på argumentet med at pelsen beskytter mot både varme og kulde.

Men jammen fikk Frisbee sommersveis, for første gang i sitt liv! Det begynte med at Isha-bikkja fikk våtutslett, og jeg tenkte på om det ville hjelpe å klippe henne. Isha-bikkja er jo ikke min på papiret, dermed ble Frisbee prøvekanin. Jeg tenkte på hvordan han sliter med å sove i sommervarmen, hvor mye han bader hver sommer, og hvor mye jeg må tørke, børste og stelle han for å ungå våtutslett, og kom frem til at det var kanskje ingen dårlig idé.

Jeg er faktisk overasket over hvor godt jeg liker det. Jeg klarer jo ikke å slutte å klø og kose på den myke pelsen som er igjen. Dessuten føler jeg at jeg blir kjent med ting ved Frisbee som jeg aldri har lagt merke til tidligere. Frisbee har jo alltid hatt et veldig voldsomt og tydelig språk, med mye bevegelse, og mye lyd. Nå ser jeg også de mindre tegnene han gir, med øynene, nesa og munnen. For eksempel vet jeg nå at når Frisbee blir veldig glad, trekker han opp overleppene i et skjevt lite smil. Dette sjarmerende smilet har jo frem til nå vært helt gjemt i lugg, skjegg, og barter.

Det er mye vanskeligere å kjefte på han nå som jeg ser øynene hans hele tiden. Desverre har Frisbee akkurat de samme unotene som før han ble klipt, så jeg får vel bare lukke øynene hver gang jeg må si «NEI»…

Om dette blir eneste gang jeg klipper han, eller om jeg kommer til å gjøre det igjen, det vet jeg ikke enda. Nå skal vi hvertfall få testet hvordan sommeren kan være med sommersveis 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

27 kommentarer til “Min nye hund…”

Legg igjen en kommentar

CommentLuv badge

Subscribe without commenting

Facebook

Kontakt

Send en epost til bortisvingen@gmail.com eller bruk kontaktskjemaet
ommeg3

Hundetrener

Arkiv

Sgeh

Skandinavisk gruppe for etisk hundehold

Pass På Pus

Sponsorer

Tusen takk for at dere gjør det mulig for meg å holde konkurranser her på bloggen!

Bloglovin’

bloglovin

Instagram