Min nye hund…

Som flere av dere var inne på, så har jeg jo selvsagt ikke fått meg ny hund. Ikke på ordentlig. Bare på en måte….

Noen flere bilder, for de som ikke dro kjensel på gutten i går:

 

Springe…

 

Hoppe…

 

Erte Sheltiejenter…

 

Jage katter…

 

Alle veldig typiske ting å gjøre for denne gutten 🙂

 

 

Hvis halsbåndet på bildet over ikke ga deg en Aha-opplevelse, så skal du få det med teskje:

 

 

I 7 år har jeg hatt Beardis, og det har aldri fallt meg inn å skulle klippe dem. Jeg har jo sett flere kortklippa Beardiser før, og spurt meg selv hva som er vitsen med Beardis, hvis man ikke setter pris på pelsen. Jeg har tviholdt på argumentet med at pelsen beskytter mot både varme og kulde.

Men jammen fikk Frisbee sommersveis, for første gang i sitt liv! Det begynte med at Isha-bikkja fikk våtutslett, og jeg tenkte på om det ville hjelpe å klippe henne. Isha-bikkja er jo ikke min på papiret, dermed ble Frisbee prøvekanin. Jeg tenkte på hvordan han sliter med å sove i sommervarmen, hvor mye han bader hver sommer, og hvor mye jeg må tørke, børste og stelle han for å ungå våtutslett, og kom frem til at det var kanskje ingen dårlig idé.

Jeg er faktisk overasket over hvor godt jeg liker det. Jeg klarer jo ikke å slutte å klø og kose på den myke pelsen som er igjen. Dessuten føler jeg at jeg blir kjent med ting ved Frisbee som jeg aldri har lagt merke til tidligere. Frisbee har jo alltid hatt et veldig voldsomt og tydelig språk, med mye bevegelse, og mye lyd. Nå ser jeg også de mindre tegnene han gir, med øynene, nesa og munnen. For eksempel vet jeg nå at når Frisbee blir veldig glad, trekker han opp overleppene i et skjevt lite smil. Dette sjarmerende smilet har jo frem til nå vært helt gjemt i lugg, skjegg, og barter.

Det er mye vanskeligere å kjefte på han nå som jeg ser øynene hans hele tiden. Desverre har Frisbee akkurat de samme unotene som før han ble klipt, så jeg får vel bare lukke øynene hver gang jeg må si «NEI»…

Om dette blir eneste gang jeg klipper han, eller om jeg kommer til å gjøre det igjen, det vet jeg ikke enda. Nå skal vi hvertfall få testet hvordan sommeren kan være med sommersveis 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

27 tanker om “Min nye hund…

 1. Da var det som jeg tenkte 😉 Ville aldri i livet gjettet at det var en kortklippet Beardis hvis jeg hadde møtt en sånn på gata! Søt? JA! Litt rart? Ja… Uvant? JA! Praktisk? Helt sikkert 🙂
  Kjersti postet nylig Vår 17. maiMy Profile

 2. Hehe, jeg var en snartur innom tanken om Frisbee, men så tenkte jeg neei.

  Kan ikke si jeg syntes han ble så fryktelig søt…men kan tenke meg det er veldig godt for han å være slik mot sommeren. Og med tanke på fare for våteksem så letter det sikkert mye.
  Håper det går greit med Carlisha og eksemet? Vet om hunder som har blitt barbert pga slik eksem, og det kan visst ta tid å bli betre.

  Jeg var å så tilbake på bilder av Beardisene, da forrige innlegg kom, og så at fargene ikke stemte med Carlisha, blir spennende å se henne også. Alt er jo en vane, og sjarmen ligger jo ikke i pelsen 😛
  Heidi postet nylig 17. mai, oppkalling og nettvettMy Profile

  • Jeg synes jo at han ble veldig sjarmerende jeg da, mest på grunn av alle ansiktsuttrykkene hans, som jeg ikke har sett før 😀

   Jeg har smurt, tørket og stellt med våteksemet til Carlisha, i håp om å få beholde pelsen hennes. Men nå har den gått også…
   Carina Josefine postet nylig Gutta på tur (i hagen)My Profile

 3. Jeg synes vovven ble superfin! 🙂 Jeg kjente igjen nesa ja….. 😉
  Tipper han synes det er godt å få være uten all pelsen og håret i øynene. Sommeren og varmen kan bare komme nå, frisyren er på plass! <3 Lettere å være ren og pen også 🙂
  Klø fra meg!

 4. ÅHERREHIMMEL! Noe sååå nydelig! Han ser jo ut som en valp jo! <3
  Kan vi få lov til å ønske oss en film av han, der vi får se han løpe og sprette uten pelsen? Han ser jo ut som en helt annen hund. Hihi. Jeg likte sommerklippen veldig godt! Må være behagelig for Frisbee også, nå i den kommende sommervarmen. Og kanskje matmor lar han bade litt ekstra? ;)))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting