Ona sine nyfødte små

I dag har jeg vært på barselbesøk hos Ona, Mamma sin nye amerikanske Sheltietispe. Hun har nemlig fått små 🙂 Da jeg var der hadde hun fått syv valper, 6 gutter og 1 tispe. Etter jeg dro kom det nok en hanne, og Mamma lurer på om hun kanskje har enda flere!

Det er kommet minst tre forskjellige fargevarianter i kullet, og det jo veldig spennende. Ona er Blue Merle, og pappa’n til valpene er Bi-Black.  Begge disse fargevariantene er jo relativt nye for oss.

 

I dag ble det bare noen få bilder, og en liten videosnutt, da Ona var sliten, og mor og barn måtte få ro.

 

 

 

 

 

Dere får nok se mere til disse små, etterhvert som de vokser. Jeg skal også skrive litt mer om fargene deres, når valpene har blitt helt tørre, og jeg får tatt bedre bilder. Jeg tenkte også på å skrive ett lite innlegg om fargevarianter hos rasen generelt.

 

Ha en fortsatt fin torsdagskveld! 🙂

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 kommentarer til “Ona sine nyfødte små”

Legg igjen en kommentar

CommentLuv badge

Subscribe without commenting

Facebook

Kontakt

Send en epost til bortisvingen@gmail.com eller bruk kontaktskjemaet
ommeg3

Hundetrener

Arkiv

Sgeh

Skandinavisk gruppe for etisk hundehold

Pass På Pus

Sponsorer

Tusen takk for at dere gjør det mulig for meg å holde konkurranser her på bloggen!

Bloglovin’

bloglovin

Instagram