Vi har fått ny logo!

Bloggen min har fått ny logo! Det har jeg gledet meg til!

Logoen er tegnet av Hanne. Tusen takk 😀

 

 

 

 

Ah tenk å være så flink å tegne da!

 

Den passet ikke helt til det gamle designet, dermed prøver jeg meg frem med nytt design også. Det kan nok hende bloggen kommer til å forandre seg litt, til jeg kommer frem til noe jeg er helt fornøyd med. Ellers skal menyer, sidekolonnen og inhold være som før.

 

Vi har tatt noen nye «cowboy-bilder» i dag, og de kommer så fort de er klare. Først må vi ut og sjekke hva denne lysende saken på himmelen er. Jeg mener å huske jeg har sett noe lignende, men det er lenge siden nå…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 kommentarer til “Vi har fått ny logo!”

Legg igjen en kommentar

CommentLuv badge

Subscribe without commenting

Facebook

Kontakt

Send en epost til bortisvingen@gmail.com eller bruk kontaktskjemaet
ommeg3

Hundetrener

Arkiv

Sgeh

Skandinavisk gruppe for etisk hundehold

Pass På Pus

Sponsorer

Tusen takk for at dere gjør det mulig for meg å holde konkurranser her på bloggen!

Bloglovin’

bloglovin

Instagram