Det er jo slik når man tester produkter, at man skal helst være ærlig. Derfor må jeg jeg innrømme at jeg vet ikke om kattene helt skjønte poenget med katteleken Swirl. Hvertfall ikke sånn med en gang…

 

 

Nå vil sikkert pusefrøknene være helt uenige med meg, for de syntes nemlig at leken var helt topp! De brukte den bare ikke slik jeg forventet at den skulle brukes. Jeg trodde jo pusen ville sitte å slå på den fluffy ballen på toppen, som ville bevege seg frem og tilbake.

 

Lillepus og Chloe derimot hadde helt egne forslag til bruksområder:

 

Kosepute? 

 

 Hule?

 

Hatt??

 

 

Etter at jentene hadde demonstrert at leken kunne brukes på så mange flere måter enn jeg hadde regnet med, fattet de etterhvert interesse for den hvite fluffy ballen på toppen også:

 

 

 

 

 

Det er ikke mange mange leker Chloe faktisk leker med, ettersom hun kun leker med fluffy og myke ting som ikke lager lyd. Denne kom gjennom puseprinssessens nåløye, og jeg vil derfor tro at den også kan passe andre pusekatter som er litt forsiktige av seg. Swirl-leken for også plusspoeng for å være veldig solid. Selv etter Lillepus hadde dratt i, krabbet gjennom, og ligget inni den utallige ganger, holdt sprialen formen,

Ettersom frøknene helst skal krabbe inni, og gjennom spiralen, lar jeg dem ikke leke med den når de er alene. Jeg har i grunn ingen tro på at de faktisk skal sette seg fast, til det er spiralen altfor elastisk, men så er jo jeg av typen som helst skulle pakket kattene mine inn bomull, for å ungå at de skader seg…

 

 

Pusefrøknene takker Dyrebutikken Bristols.no for timesvis med lek og morro, nok en gang 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 thoughts on “Swirl Katteleke – Kan brukes til så mangt

 1. Haha, du skriver alle innleggende dine på en så genial måte! 😀
  Lo så godt når jeg leste dette og pusefrøknenes forslag til hva leken kunne brukes til 😉

 2. Flott omtale, og selvfølgelig skal du være ærlig ang. produktene.
  Bloggen din har blitt kjempefin!

  Fortsatt god sommer til dere alle.

  Mvh
  Bristols.no – Dyrebutikk på nett

  1. Ærlig har vi alltid vært, og dette er vel det første produktet dyra ikke umiddelbart har fattet poenget med. Eller… de fattet vel poenget, bare på sin egen måte!

   Fortsatt god sommer til deg også 🙂

   Hvordan går det med kattepusen din forresten?
   Carina Josefine postet nylig KKMN sin katteutstillingMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting