Katten med støvl… uhm… SOKKENE

Dioz har det litt leit om dagen, med jeksler som bryter seg opp av tannkjøttet. Dette irriterer nok veldig. Derfor prøver han så godt han kan å lindre ved å klø seg. Som følge av dette har han fått både sår, og sår hud, like ved tinningen. Han har blitt sjekket av to dyrleger, ved to forskjellige anledninger, som begge var ganske sikre på at det var tannfelling og kløing som er årsak til sårene hans. Uansett hvor nøye jeg slipte ned klørne hans, klarte han fortsatt å klø seg til blods.

Vi har blitt anbefalt å bruke skjerm, så her om dagen gikk vi til innkjøp av en slik. Jeg har aldri sett maken til hjelpesløs katt. Ikke kunne ha hoppe opp på benken etter mat, ikke klarte han å gå – han måtte krabbe, og han satt fast midt i døråpningen til sovehuset. Han var så fortvilet, stakkar. Dessuten skrapte skjermen mot sårene hans, når han satte seg fast – Noe han gjorde titt og ofte.

 

 

Jeg var invitert bort på hjemmelagt pizza den dagen, og hadde veldig lite lyst til å avlyse, for å være hjemme med pus.

Jeg hadde nok vært innom tanken på potesokker tidligere, men katter går vel ikke med sokker? Dessuten hadde jeg jo ingen som var små nok. Pizza’n skulle serveres om 45 minutter, og med 30 minutter kjøretid hver vei til nærmeste dyrebutikk, hadde vi ikke tid til å dra å kjøpe en gang.

Så hva gjør man?

Jo, man drar frem symaskinen og syr turbosokker! Jeg kaller dem turbosokker, ikke fordi Dioz løper så fort i dem, men for å understreke at de ble sydd på veldig kort tid. Da skal liksom skjeve sømmer, mangel på sømmer, og et generelt lite pent design, være unskyldt!

 

Sokkene er av fleece, og festes med borrelås

 

Dioz med sokkene sine

 

Jeg sydde sokkene såpass lange at de går et lite stykke oppover foten. De er også smalere øverst, for at de ikke så lett skal skli av. En annen ting man bør ha i tankene når man syr potesokker, er at man må ungå tykke og ubehagelige sømmer inn mot foten/beinet.

 

Første gangen i satte på sokkene var han ikke helt fornøyd…

 

 

Nå har Dioz gått med sokkene sine et par dager allerede, og har vendt seg til dem. Han har ikke fått klødd seg blods heller, så det kan se ut til at vi har funnet en løsning.

 

Det går til og med an å leke med sokker på! 

 

Ønsker dere en fin torsdag! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

32 kommentarer til “Katten med støvl… uhm… SOKKENE”

Legg igjen en kommentar

CommentLuv badge

Subscribe without commenting

Facebook

Kontakt

Send en epost til bortisvingen@gmail.com eller bruk kontaktskjemaet
ommeg3

Hundetrener

Arkiv

Sgeh

Skandinavisk gruppe for etisk hundehold

Pass På Pus

Sponsorer

Tusen takk for at dere gjør det mulig for meg å holde konkurranser her på bloggen!

Bloglovin’

bloglovin

Instagram