På Lapphund-Spesialen for å møte Kjersti og Nairo

I går, når vi stod opp, hadde vi fått en hyggelig mail fra Kjersti, om at hun og Nairo skulle på Lapphund-Spesialen ikke så langt fra hvor vi bor. Når man har fulgt bloggen til noen en lang stund, er det jo spesielt morro å møte dem, så klart vi måtte ta en tur! Jeg spurte Mamma om Beardisen kunne få være hos henne en stund. Jeg tror hun var litt forvirret over hvorfor jeg og Tinka skulle på Lapphund-Spesialen…

Nå er det jo slik at å ha med Tinka på utstilling, uansett hva slags utstilling det er snakk om, er litt «ulogisk», og må derfor alltid dokumenteres med bilde av Tinka med utstillingsringen i bakgrunnen:

 

 

Kjersti hadde  med Nairo-gutten sin, som selvsagt syntes at Tinka var veldig søt, Han prøvde jo så godt han kunne å flørte med henne.

 

Tinka vekslet mellom å overse gutten…

 

 

Vise frem tennene sine…

 

 

Og å hilse pent…

 

 

Hun syntes nok det var litt stas med oppmerksomheten hun fikk fra denne unge kjekkasen, men alt skal jo skje SLIK hun vil, og NÅR hun vil. Det skjønner jo ikke slike tenåringsgutter alltid.

 

Etter at Kjersti hadde bestukket Tinka med litt godis, var det tydelig at Kjersti var mye mer interessant enn Nairo

 

Nairo var naturlig nok, mer opptatt av Tinka, og de andre hundene der, enn han var av å hilse på, og posere for, meg. Et par bilder fikk jeg jo likevel tatt.

 

Å ha «tunga rett i munnen» er oppskrytt, syntes Nairo

 

Pen gutt 🙂

 

Jeg har jo forstått på Kjersti at Nairo kan være litt skeptisk til mennesker han ikke kjenner. Derfor ble jeg litt overasket da jeg plutselig fikk dette helt opp i kameret:

 

 

Jeg hadde en veldig hyggelig dag, og jeg lærte faktisk en god del om de forskjellige Lapphundene (uten at jeg skal våge meg på å prøve å gjenta det…).  Det var dessuten innmari kos å bare «prate hund» med Kjersti. Jeg merker jo det at det har blitt mye katteprat, med kattemennesker i det siste, så det satt jeg stor pris på!

 

 Lurer litt på hva disse jentene gliser av! 

 

Takk for en hyggelig dag! 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 tanker om “På Lapphund-Spesialen for å møte Kjersti og Nairo

 1. Ha, ha,… skal nok mere til enn en lappis-jypling for å sjarmere Tinka.
  f.eks ei trivelig dame med godis.
  Men Glunten var nå bare vakker da, syns jeg.

 2. Veldig koselig å hilse på deg og Tinka, vi må gjenta det!
  Herlige bilder av begge vofsene, og veldig beskrivende tekst til. Langtungelapp tror jeg må bli et nytt navn på Nairo, det var ikke måte på så lang den tunga ble 😉 Og bildet med hjerter og tordensky er fremdeles helt fantastisk 😀 Linselus-Nairo er faktisk en ganske ny side av han, veldig trivelig å se hvor avslappet han var rundt deg 🙂
  Tusen takk for noen hyggelige timer, klem! 🙂
  Kjersti postet nylig En kortere tur til StenenMy Profile

 3. Å snakke hund med likesinnede er gull 😀
  Så ut som en herlig dag, og så fn Nairo er! Og Tinka såklart da! 😀
  Det ser nesten ut som det var kjærlighet fra første blikk, måten de ser på hverandre på bilde nr.4 , særlig Nairo ser helt fortapt ut.
  LP postet nylig Dyrlegebesøk og besøk av NalaMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting