Vannhund og fjasejenter

Vi har byttet bort Beardistrolla med Pia for noen dager, slik at Tinka kan få ha hjertevenninna si hos seg en stund. I går var jeg, Tinka og Pia på en liten rusletur nede ved vannet, sammen med Skotti og mennesket hans. Jeg hadde, som alltid, fotokamera i sekken, og tenkte jeg skulle prøve å få tatt noen bilder av de to tiåringene mine som leker og koser seg sammen. Det var likevel Skotti som «stjal showet» med sin vannlek!

Skotti synes nemlig det er KJEMPEGØY å bli sprutet på! Og det syntes jo jeg var så gøy å se på, at jeg bare måtte ta masse masse bilder. Her er noen av dem:

 

 

 

 

 

 

Pia og Tinka holdt seg på trygg avstand. Det hadde jo vært en aldri så liten krise, dersom de skulle bli våte på noe mer en føttene!

Etter en stund så Skotti slik ut:

 

 

Mens Tinka fortsatt var tørr og fin:

 

 

«Så våt du er!»

 

Tinka ble litt fortvilet da ballen hennes havnet i vannet:

 

 

 «Gjør noe da!»

 

 

Hun måtte tilkalle hjelp!

 

 

Pia var det ikke mye hjelp i…

 

 

Skotti, derimot, var ikke redd for å bli våt!

 

 

Men før Skotti hadde «reddet» ballen, hadde «Tuppen og Lillemor» allerede fjaset seg videre…

 

 

Til tross for at Skotti er omtrent blind, er han uten tvil at han er en av de gladeste hundene jeg vet om!

 

Pinnelek på stranda

 

Nå var det jo ikke bare Skotti som lekte og hadde det gøy. Det gjorde jentene også. De leker bare litt anderledes (og tørrere) enn Skotti.

Gjerne slik lek hvor fotografen bare ser rumper som løper vekk…

 

 

 

Også har man jo den leken hvor Tinka fanger ballen og Pia bare løper og bjeffer. Det er visst ustyrtelig morsomt for begge to.

 

 

 

 

 

 

Når Tinka og Pia er sammen, er de ikke lengre ti år, men mer som ti måneder. De fjaser, herjer og leker som valper. De har et spesielt forhold,  disse to. Pia er jo den eneste hunden Tinka leker skikkelig med, og ingen forstår dem, slik de forstår hverandre. Slik har de alltid vært: Bestevenner 🙂

 

I det siste har jeg  blitt flinkere til å bruke facebooksiden til bloggen. Jeg legger ut bilder som jeg gjerne vil dele med dere, uten at jeg føler jeg har nok til en hel bloggpost, og mine favorittbilder i større versjon enn på bloggen. Jeg skriver også statusoppdateringer, gjerne på dager hvor det ikke kommer noen bloggpost, samt deler andres bilder, blogger, og nettsider, hvis jeg finner noe morsomt eller interessant. Hvis du vil se mer av gjengen Borti Svingen, bør du absolutt vurdere å «like» facebooksiden! 😀 (Dagens selvreklame!)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 kommentarer til “Vannhund og fjasejenter”

Legg igjen en kommentar

CommentLuv badge

Subscribe without commenting

Facebook

Kontakt

Send en epost til bortisvingen@gmail.com eller bruk kontaktskjemaet
ommeg3

Hundetrener

Arkiv

Sgeh

Skandinavisk gruppe for etisk hundehold

Pass På Pus

Sponsorer

Tusen takk for at dere gjør det mulig for meg å holde konkurranser her på bloggen!

Bloglovin’

bloglovin

Instagram