Man glemmer ikke gamle kunstner – Man gjør dem bare i gal rekkefølge

De som følger oss på facebook har jo allerede fått med seg et par bilder av Tinka sitt «come back» på agilitybanen, men kanskje ikke så mye om omstendighetene rundt.

Forrige uke var litt vond, da Tinka to netter på rad hadde tisset på seg mens hun sov. Tankene går jo da umiddelbart til nyrene hennes, som har måtte finne seg i ni år med relativt sterke epilepsimedisiner. På samme tid leste jeg på en blogg jeg følger, om en annen hund på Tinka sin alder, som hadde fått noen mindre gode nyheter. Alt dette til sammen gjorde meg plutselig veldig klar over at disse hundene våre ikke varer evig.

Vi har hatt noen slike perioder før, og det gir seg utslag i ymse påfunn, for å bevise for oss selv, at vi er da i aller høyeste grad fortsatt i live! I siste liten fikk vi meldt oss på en treningskonkurranse i Agility neste ettermiddag.

 

 

 

Overskriften sier vel det meste om resultatet, men åh så morro det var, og så herlig det var å se Tinka i storform, kose seg på agilitybanen!

 

 

Tinka tok fart, og beviste at det er altså ikke bare Beardisen som kan sveve. Hun raste av gårde, raskt, lykkelig, og ofte i gal retning. Jeg fikk helt sommerfugler i magen av å se på henne, uansett hvor gal retning hun sprang i.

 

 

 

Når Tinka er boblende lykkelig, ja, da blir jeg det også 🙂

 

Mamma, som egentlig hadde helt andre planer, dukket opp mens det var briefing for nybegynnerklassen. Da fikk jeg en fiks idé om at Pia sulle jo selvsagt få være med. Pia har vel ikke sett et agilityhinder på 8 år (nå er hun jo 10 år gammel), men vi meldte henne på og jeg løp for å briefe banen. Jeg briefet ikke så nøye, for jeg regnet ikke med at hun skulle komme seg over særlig mange hindre, og spesielt ikke tunnelpølsa, for den tok hun jo ikke når hun var ung en gang.

Men Pia overasket alle. Hun var så positiv og full av energi, og tok alle hinderne uten problemer. Til og med pølsa tok hun som den største selvfølgelighet! Hun kunne nok gått fortere, men jeg ble jo like overasket hver gang hun tok et hinder. Pia kom på 3. plass i nybegynnerklassen, og fikk velge en leke. Da valgte vi en roooosa ball, som hun ga til bestevennen sin, Tinka.

 

 Noen hviler på sine lauvbær, Pia hviler på fanget

 

Nå skal Tinka inn for å teste fenemalnivå, nyre- og leververdier, samt rønke for evt nye svulster i buk/bryst. Slike ting er bedre å få sjekket, enn å gå å lure på. Som dere har sett av tidligere bloggposter denne uka, så har Tinka det altså veldig fint, og er i god form 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 tanker om “Man glemmer ikke gamle kunstner – Man gjør dem bare i gal rekkefølge

 1. «NOEN VARER EVIG».
  Slik vil det bli med disse fjasejentene våre, CJ.
  Om ikke her på jorden, så iallefall i våre hjerter.

  Det var virkelig godt å se de lykkelig svevende rundt på agility-bana…. begge to var herlige!
  Hva betyr vel premieringer og plasseringer…?

  De har begge tatt en solid plass i hjertene våre som ingen kan ta fra dem!!

 2. Ble litt trist på Tinka sine vegner, men samtidig må en jo være glad for at hun er i sånn storform også.
  Kan tenke meg at «fjasejentene» hadde det toppers på agility’n ja. Morro! Herlige bilder og gratulere med Pias 3. plass 🙂
  gro postet nylig På badeturMy Profile

 3. Så herlige bilder:9 Og de kryper godt under huden,og inn i hjertet vårt disse hjertgullene:)
  Men siden jeg og Zebra også har litt problemer med nyre og lever. Gjør du noe for det? Gir du noe ekstra el?
  Zebra postet nylig TestMy Profile

 4. Skjønne bilder av Tinka og Pia! Har blitt så glad i disse to hundene. Skjønner godt at du er engstelig for Tinka. Akkurat sånn hadde jeg det med Sara. Orket ikke tanken på en gang å miste henne. Årene med henne gikk så alt for fort. Lykkelige år. Din Tinka har det godt, det er ikke vanskelig å se. Hun er heldig som har deg. Håper jeg en dag finner en ny Sara. En som kan fylle hjertet mitt med glede igjen. Håper det går bra hos dyrlegen, at blodprøvene er fine. Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting