Ymse: tur, konkurranse, nominasjoner, blogger og sånt…

Det er ikke så ofte jeg har slike innlegg som handler om alt, men egentlig om ingenting. Av og til må det dog bare bli slik, for å «samle opp» litt. Det har nemlig ikke skjedd noe særlig «Borti Svingen» i det siste. Frisbee har dratt på «ferie» hos Mamma, Carlisha har løpetid, og mennesket har ørebetennelse.

Litt turer har det jo blitt. I går gikk vi en tur nede ved Mjøsa, på et sted jeg ikke har gått før. Inspirert av Kjersti, så jeg på kartet da vi kom hjem, for å se hvor vi faktisk hadde gått:

 

Turen ble vel omtrent 3 km tilsammen

 

Tinka hviler litt før vi begynner på hjemveien

 

Utsikten fra stedet hvor vi hvilte:

 

 

Dette er stranda hvor vi pleier å være når vi går ned til Mjøsa. Artig å se den fra denne siden også. Knausen du ser rett frem, er hvor vi tok bildene av Tinka og Lillepus i solnedgang. Da vet sikkert de som er litt kjent i området sånn omtrent hvor vi var.

Det var en fin tur, kun et par hundre meter på asfalt/grusvei, resten av turen var på skogsti. Gjett om jeg merker på kroppen at jeg ikke er vant til å gå i ulendt terreng! Det hadde vi godt av, både jeg og Tinka.

 

Pussi.no (Pussi er et kattemat-merke…) holder i disse dager en konkurranse for smarte katter. Man kan sende inn tekst, bilder, og video, for å fortelle hvor smart katten sin er. Dette måtte vi selvsagt være med på, og her en videoen jeg sendte inn:

 

 

Det er jo ganske så umulig å skulle fortelle om Lillepus, uten å ha all verdens tid til rådighet, men jeg gjorde så godt jeg kunne. Hvis flere er med i konkurransen hadde det vært gøy å se deres bidrag! 🙂

 

Ellers holder Artdeco og Side2 nå en konkurranse for å finne Norges mest elskede blogg. Det står ingenting om at bloggen må handle om hverken sminke eller mote, og jeg bestemte meg derfor for å nominere noen dyreblogger. Det er jo så mange av de som er på blogglisten min, som virkelig fortjener mer oppmerksonhet enn de får. Når jeg nominerte, valgte jeg blogger som jeg har fulgt over tid, og hvor jeg har blitt glad i hovedpersonene/kattene/hundene. Disse skriver ærlig om opp og nedturer, viser frem nydelige bilder, skriver godt, og har fått meg til å både le og gråte. Akkurat hvem jeg nominerte må forbli en hemmelighet…

Jeg har også lagt til en knapp øverst i sidekolonnen som dere kan bruke for å nominere «Borti Svingen».

 

 

Du kan også bruke dette skjemaet for å nominere hvilken som helst av dine favorittblogger.

 

Og siden vi er inne på dyreblogger, kan jeg jo nevne at jeg har lagt til to nye blogger i blogglisten min. Den ene er bloggen til Dyrebutikken Brisols.no. Her legger de ut nyheter, informasjon, og mange kule produkter. Vel verdt en titt! Den andre bloggen handler om katten Gjermund. En sjarmende pusekatt dere burde ta dere tid il å bli bedre kjent med.

 

Og akkurat når dere trodde at jeg ikke kunne samle opp mere rot i én og samme post…

…så kom det jammen et bilde av Dioz også:

 

Bare fordi han er søt…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 tanker om “Ymse: tur, konkurranse, nominasjoner, blogger og sånt…

 1. Jeg må jo bare trykke liker på et slik innlegg 😆

  Løpetid er vel ikke så mye å ønske god bedring til, men til mennesket med ørebetennelse får jeg ønske god bedring 🙂

  Dioz er veldig søt på det nederste bildet der ja, ser ut som han smiler 😉
  Heidi postet nylig Hvem sitter utenfor vinduetMy Profile

 2. Det gir et ekstra «kick» å kunne se på kartet hvor man har gått, hvor langt man har gått og hvor fort man har gått når man kommer hjem 🙂 Skal bli moro å følge med på dine turer 🙂 Er det Endomondo du bruker?
  Kjersti postet nylig TitteiMy Profile

 3. ååååååååååå så koselig film du lavet carina josefine, du og dine dyr er bare så dyktige, vi stemmer på dere, det skal være sikkert!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting