Endelig har de skjønt det!

Jeg hadde jo bursdag for halvannen uke siden, og av bestevenninna mi fikk jeg blandt annet et skilt til å henge på veggen. Dette falt naturlig nok i smak hos Junior…

 

 

Ellers har jeg bestemt meg for å prøve meg på Instagram. Jeg synes jo at det er både uvant og rart å skulle publisere bilder som er tatt med mobilkamera, er uredigerte og uskarpe. Det har nok perfeksjonisten i meg godt av! Så hvis dere bruker Instagram, og vil se hverdagslige middelmådige bilder fra Borti Svingen, så burde dere følge oss der. Brukernavnet er «bortisvingen».

Jeg har også lagt til en liten widget nederst i sidekolonnen som vil vise mine siste Instagrambilder (håper jeg…), slik at dere andre også kan få se noen av bildene.

Tar også gjerne imot tips om hvem jeg burde følge på Instagram 🙂

 

Mitt første Instagrambilde: Gutta som plutselig koste seg seg og vasket hverandre. Og jeg som trodde de ikke likte hverandre lenger…

 

TO bilder av Junior, i én og samme post! Det har nemlig blitt høsten, og Junior har plutselig husket på at han har en familie igjen. Det er ikke riktig så morsomt å være ute i timesvis lenger.

Jeg og Tinka, derimot, vi koser oss veldig ute om dagen. Vi har nemlig vært innmari flinke til å gå tur i det siste. Carlisha har løpetid og får ikke fly rundt på tur, og møte guttehunder med skumle intensjoner. Vår egen guttehund er på «ferie» hos Mamma. Dermed er det bare jeg og Tinka (og Lillepus på de litt kortere turene). Jeg skal jammen ta med meg fotokameraet og ta noen flere turbilder, slik at dere kan se hvor koselig vi har det på tur! Men i dag regner det…

Ha en flott dag, uansett vær!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 tanker om “Endelig har de skjønt det!

  1. Enn så lenge er jeg ikke helt kommet meg til instagramprossessen, er nok som deg, litt for perfeksjonist, på en måte :p Men det kommer vel etter hvert, det har jo sin sjarm med bilder tatt i øyeblikket, blir veldig ekte og usminket på en måte 🙂
    Emilie postet nylig OmplasseringMy Profile

  2. Jeg tenkte litt som dere, så jeg har opptil flere redigerings-apper på mobilen. 😛 Jeg redigerer ikke så mye, men av og til kan det være greit å kunne fikse en skeiv horisont eller pynte litt på farger/balanse, utover filterene i Instagram. Jeg har prøvd ut litt forskjellige, men min favoritt er Aviary photo editor.

    Jeg har også lastet ned forskjellige typer kamera-apper, blant annet Pro HDR Camera, som er kjempebra til landskapsbilder (feks Trig punkt bildet mitt på Instagram).

  3. gratulerer så meget med fødselsdag, håper du fikk en koselig og morsom dag:-) og kanskje nogen gaver?:-)
    gratulasjonshurra fra kitovoffs og harepusmjau

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting