Endelig har de skjønt det!

Jeg hadde jo bursdag for halvannen uke siden, og av bestevenninna mi fikk jeg blandt annet et skilt til å henge på veggen. Dette falt naturlig nok i smak hos Junior…

 

 

Ellers har jeg bestemt meg for å prøve meg på Instagram. Jeg synes jo at det er både uvant og rart å skulle publisere bilder som er tatt med mobilkamera, er uredigerte og uskarpe. Det har nok perfeksjonisten i meg godt av! Så hvis dere bruker Instagram, og vil se hverdagslige middelmådige bilder fra Borti Svingen, så burde dere følge oss der. Brukernavnet er «bortisvingen».

Jeg har også lagt til en liten widget nederst i sidekolonnen som vil vise mine siste Instagrambilder (håper jeg…), slik at dere andre også kan få se noen av bildene.

Tar også gjerne imot tips om hvem jeg burde følge på Instagram 🙂

 

Mitt første Instagrambilde: Gutta som plutselig koste seg seg og vasket hverandre. Og jeg som trodde de ikke likte hverandre lenger…

 

TO bilder av Junior, i én og samme post! Det har nemlig blitt høsten, og Junior har plutselig husket på at han har en familie igjen. Det er ikke riktig så morsomt å være ute i timesvis lenger.

Jeg og Tinka, derimot, vi koser oss veldig ute om dagen. Vi har nemlig vært innmari flinke til å gå tur i det siste. Carlisha har løpetid og får ikke fly rundt på tur, og møte guttehunder med skumle intensjoner. Vår egen guttehund er på «ferie» hos Mamma. Dermed er det bare jeg og Tinka (og Lillepus på de litt kortere turene). Jeg skal jammen ta med meg fotokameraet og ta noen flere turbilder, slik at dere kan se hvor koselig vi har det på tur! Men i dag regner det…

Ha en flott dag, uansett vær!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 kommentarer til “Endelig har de skjønt det!”

Legg igjen en kommentar

CommentLuv badge

Subscribe without commenting

Facebook

Kontakt

Send en epost til bortisvingen@gmail.com eller bruk kontaktskjemaet
ommeg3

Hundetrener

Arkiv

Sgeh

Skandinavisk gruppe for etisk hundehold

Pass På Pus

Sponsorer

Tusen takk for at dere gjør det mulig for meg å holde konkurranser her på bloggen!

Bloglovin’

bloglovin

Instagram