Fjasefrøken Athena, bilder og video

På tide med litt livstegn fra Athena! Det skjer jo ikke så ofte, som det kanskje burde. Det er jo ikke fordi Athena er stille og kjedelig, for det er hun absolutt ikke. Hun plaprer, hopper og spretter, og har hva som for meg kan se ut som lange samtaler, med Dioz. Da sitter de og lager gurglelyder til hverandre. Så fort jeg henter videokameraet, blir de begge så opptatt av hva jeg skal finne på, at samtalen stopper. Eller kanskje de rett og slett ikke vil at jeg skal høre hva de snakker om? Uansett har jeg ikke gitt opp å få en av disse merksnodige samtalene på video.

Grunnen til at Athena sjelden dukker opp her inne, er jo fordi hun ikke gjør så mye spennende. Ikke i menneskeøyne hvertfall. Athena synes jo at å løpe rundt, utforske forskjellige rom, smake på diverse hunde-og katteleker osv. er kjempespennende, men det blir liksom ikke så fine bilder ut av det.

Men skal Athena være på bloggen, så er det altså slik det må bli!

 

 

 

 

Det kan jo nevnes at Frøken Athena har hatt bursdag, og er blitt åtte år, siden sist dere så bilder av henne 🙂

Jeg tok også noen videoklipp av henne i dag, da hun fikk komme inn på katterommet for å fjase rundt, slik små Athena’er vanligvis gjør.

 

 

Jeg prøver å variere hvilket rom hun får løpe på, og hvilke leker, kurver eller møbler jeg setter frem til henne. Jeg tror hun setter pris på det 🙂

Nå har jeg stor forståelse for at ikke alle kan like alle typer dyr. Det finnes jo også dyr jeg aldri kunne tenke meg å ha selv. Jeg ble likevel litt irritert da noen skulle fortelle meg om Chinchilla, og sa at disse dyrene kunne man ikke få kontakt med, eller noe forhold til. De har har nemlig ikke noen merkbar personlighet. Hvaforno??

Det er greit å ikke like en type dyr, men å si at det er umulig å få kontakt med dem, er jo direkte feil, og egentlig ikke noe man kan synse og mene om. At vedkommede ikke vil ha, eller aldri har hatt, noe forhold til en chinchilla, DET kan jeg tro på, men dette er altså ikke en sannhet om chinchilla generelt.

 

Det går bra med Dioz etter kastreringen. Etterrforrige bloggpost fikk jeg jo en kommentar på at det var bra han fortsatt var litt dopet, da jeg pakket han inn i et søtt lilla teppe. Derfor må jeg vise frem at Dioz faktisk har omfavnet rosa og lilla saker i det siste. Han har nemlig flyttet inn i den store rosa kofferten, sammen med sitt lilla favoritt-teppe. Kanskje det å miste ballene gjorde mere med han, enn det som var intensjonen?

 

 

Ha en fortsatt fin uke 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 tanker om “Fjasefrøken Athena, bilder og video

 1. Hun er altså så skjønn! Nå har jeg aldri kjent på en chinchilla, men jeg inbilder meg at pelsen deres er så myk som en blanding mellom silke og bomull, og det ser jaggu sånn ut også 🙂
  Kjersti postet nylig OppsamlingsheatMy Profile

 2. hej:-)
  du sier at det ikke blir så fine billeder af athena når hun fjaser rundt osv, men kjære dig du har jo tatt kjempe flotte billeder af athena 🙂 og morsom herlig film du har lagt ut 🙂
  en stor personlighet i en lille kropp, det kan en se, herligt 🙂
  he he dioz har fått mere femenine sider, ja hvorfor ikke, det kan skje litt af hvert under en operasjon 😉 fin er han uansett med eller uten såkalte «pige farver»
  voff fra kito mjau fra tone lill

 3. Hun var jo dritkul 😀 Kjempesøt. Nå kjenner jeg ikke til denne arten personlig, men absolutt alle dyr har jo personlighet? Skjønner ikke at man kan si noe annet. Jeg har hatt undulater opp igjennom årene, og alle har hatt hver sin unike personlighet, ingen tvil om det.
  Høres ut som Athena har et skikkelig bra liv hos deg, alt for mange småtroll lever livene sine i alt for små bur.
  Lola Pagola postet nylig Skitne glade hunderMy Profile

  • Ja, jeg vil tro alle arter har personligheter. Det er jo alltid individer!

   Jeg håper Athena har det bra hos meg. Jeg har alltid denne lille tvilen, fordi hun er alene. «Regelen» er jo at chinchilla alltid skal være minst to. Vi har jo prøvd, hun vil ikke ha noen adre chins der. Hun er gretten og «bitchy». Endrer personlighet fra utadvendt til stille og sur. Kattene og hundene «kommuniserer» hun med, men andre chins har vi ikke fått til å fungere.
   Carina Josefine postet nylig Strandtur med Wishy, Keena og Tinka My Profile

 4. Jovisst har chinchillaer personlighet! Det viser endå tydligare når ein har fleire av dei samtidig:) Eg hadde chinchillaer i ca 10år. Skulle eg hatt en gnager igjen , så måtte det blitt chins 🙂 Du kan jo ta bilde når ho bader seg i finfin sand! Det er ganske så fornøyelig å sjå på (haha, og «støvete»)

  God dag te deg og alle dei firføtte:)

 5. Åh, men chinchillaer kan man vel få kontakt med! Det kommer jo an på hvor mye tid man gidder å legge ned å bli kjent med dem, hmf! Hadde jammen blitt irritert jeg også, hvis noen påsto at chinchillaen ikke var et dyr man kunne ha glede av gjennom kommunikasjon. Fine bilder av Athena OG Dioz, han som kler både rosa og lilla 😀
  Emilie postet nylig Visuelle inntrykk 3500 m o hMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting