Idéen om en infoside om katt har lenge surret rundt i hodet mitt, og nå har jeg endelig kommet i gang.

Filosofien bak siden jeg ville lage, var at mye av løsningen på problemet vi har med hjemløse katter i Norge, i stor grad ligger hjemme hos hver enkelt katteeier. Hvis hver enkelt av oss, tar ansvar for egen katt, vil problemet reduseres. Videre tror jeg at problemet ofte er mangel på viten og interesse for hva som kreves for å ta ansvar for katten på en god måte. Det er hverken vranghet eller motvilje som ligger til grunn, i de fleste tilfellene. “Mannen i gata”, som ikke er speiselt interessert i katt, men som av en eller annen grunn likevel har en katt eller to, har ikke fått med seg at det er ikke lenger sånn at “katter ikke alltid finner hjem”, eller “ikke trenger å dra til dyrlegen noen gang”, slik det liksom var før i tiden. Vi vet bedre nå, men ikke alle har klart å følge med på dette.

Siden har fått navnet “Pass På Pus”, og vil bygge på disse tankene. Det er derfor viktig at siden er informativ, saklig, og lettlest. Videre er det viktig å få folk til å se siden! Her håper jeg å få et par sponsorer med på laget, slik at vi kan tilby å treke ut premier blandt folk som deler siden, legger logo og link i sidekolonnen på bloggen sin, eller lignende.

BLOGGHotell.no har sponset hosting for prosjektet, og det jeg veldig takknemmelig for.

 

Smakebit: Pass På Pus (http://www.passpapus.com/)

Siden er langt fra ferdig. Jeg håper etterhvert å bytte ut “gratisbilder/tegninger” fra nettet med bilder og tegniner fra folk som gjerne vil bidra til prosjektet med egne bilder og tegninger. Det samme gjelder headeren. Jeg vil også dekke flere temaer, og ha gode tekster. Dette er grunnen til at jeg deler dette med dere nå, og ikke venter til siden er ferdig.

Jeg vet at flere av dere som er innom bloggen min sitter inne med mange fine kattebilder, dere kan mye, og er veldig kreative. Hvis noen av dere vil bidra til dette prosjektet, enten det er med bilde, tekst eller idéer, send meg gjerne en mail på bortisvingen@gmail.com , eller legg igjen en kommentar. Jeg ønsker meg mange fine og klare huskattbilder! 😀

Når siden er klar for “åpning” vil jeg nok be dere om hjelp til å dele. Inntil videre er prosjektet altså “top secret” (sånn rent bortsett fra at jeg poster det her da… men dere kan vel holde på en hemmelighet?).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 thoughts on “Pass På Pus

  1. Jeg er bombesikker på at dette blir knallbra, og jeg skal så absolutt være med på å dele siden når du sier ifra at det er ok 🙂
    Jeg har også noen både bra og halvbra kattebilder på pc’en, men jeg må høre med katteeierne om det er greit at jeg “deler de ut” 🙂
    Kjersti postet nylig Jeg vant!My Profile

  2. hei
    dette er jo kjempebra, dette gleder vi oss til og følge med og dele videre når den dagen kommer:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting