Konkurranse på passpapus.no

Da er Pass På Pus flyttet over på .no domene, og er klar for verden! Som planlagt vil det bli en liten konkurranse, hvor man kan vinne gavekort! Det er også egen bloggkonkurranse, som går ut på å legge logoen til Pass På Pus i sidekolonnen på bloggen. Jeg håper selvsagt at så mange som mulig vil gjøre nettopp dette, selvom de ikke er «kattebloggere». Det er jo noe av det som er tankenbak Pass På Pus: å nå ut til flere enn de som allerede er veldig katteinteresserte.

Dette er noe jeg brenner veldig for, og som jeg synes er innmari viktig.

 

Mer info om konkurransen finner dere her. Uansett om dere er med i bloggkonkurransen, eller deler på andre måter, er det viktig at dere legger igjen en kommentar nederst på siden om hvordan dere har delt, hvis dere vil være med i trekningen av gavekort. Det er nemlig umulig for meg å finne ut dette på noen annen måte. Så langt har siden blitt delt nesten 140 ganger på facebook, men kun et fåtall har lagt igjen en kommentar. Det er jo litt synd, for resten får jeg ikke tatt med i trekningen.

 

Og mens jeg er så godt i gang med å promotere mine andre sider, så vil jeg minne om at jeg gjerne vil ha flere dyreblogger på listen til Dyreblogger.no!

 

Mye av tiden de siste dagene har jo gått med til disse nye prosjektene mine. Nå som disse er oppe og går, og kun skal oppdateres og administreres, regner jeg med at det blir lettere å komme tilbake til helt vanlig hverdagsblogging igjen. Om møkkete beardistroll, rampete pusekatter, og slikt. Også må jeg få vist dere hvor mye Sheltievalpene har vokst!

I mellomtiden vil jeg dele et bilde av en lykkelig Tinka, som har fått ny ball!

 

Ballen har hun fått av dyrebutikken som sponser oss. Den skal visstnok være veldig holdbar, selv for hunder som liker å tygge. Det har Tinka virkelig tenkt å teste!

 

Jeg ønsker dere alle en koselig helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 tanker om “Konkurranse på passpapus.no

  1. Så kjempegøy med denne bloggen da, og kjempeflott initiativ! 🙂 Jeg gleder meg til å følge med på den! 🙂

    Kjempeherlig bilde av Tinka! <3 Hun ser lykkelig og glad ut! 🙂 Ønsker deg en kjempefin lørdag, og en fortsatt kjempefin og god helg! 🙂

    Purr, purr og klem fra Toril og kattene
    Toril postet nylig HEKLET OG TOVET KATTSENG!:)My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting