På tide å gi vekk et par katteleker igjen! 😀

 

Lekene har vi fått av dyrebutikken Ipet.no, som sier følgende om Kong Kickeroo Cat Teaser:

Som alle Kickeroos er dette en katteleke som gir mye moro for katten din. Hvis katten din tar tak i håndtaket på Kickeroo Teaser, kjemper den tilbake. Selv uten assistanse fra deg vil katten elske å angripe, kjempe og kose med sin KONG Kickeroo. Den fluffy halen gir bevegelse for ekstra spenning.

Katteleken inneholder den spesielle nordamerikanske kattemynten, som vekker det naturlige jegerinstinktet hos katten og ønske om å forfølge og fange byttedyr.

 

Kattene stilte selvsagt villig opp for å demonstrere hvor kul leken er:

 

 

Den rosa skal vi beholde selv, men har altså to andre vil gjerne vil gi vekk. Alt du behøver å gjøre for å være med i trekningen, er å legge igjen en kommentar, med navnet på katten(e) din(e). Husk å fylle inn e-postadressen din (denne vil ikke bli synlig for andre enn meg), slik at jeg kan kontakte deg hvis du vinner. Vinner vil trekkes 15. desember.

(Etter vi har kåret et par pusekattvinnere, setter jeg i gang en Give Away for hunder!)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

50 thoughts on “Give Away for lekne kattepuser

 1. Kanskje kunne dette vært noe for fine Prinsessen?! Hun har ikke vært så lenge hos oss (hentet henne på redd dyra) og er foreløpig ikke spesielt lekeglad. Veldig kosete, men også engstelig dessverre :/

 2. Dette her er jo en aldeles super give away! 😀 Og dette er det alle beste pusene mine kunne fått til jul. De hadde en nesten lik slik før, men den var for populær og er nå ikke eksisterende 😉 Alle pusene mine, Priscilla, Kiara, Gizmo, Leo og Viola likte denne, men Priscilla var nok litt mere hektet enn de andre 😉 Her er til og med en video av henne i lykkerus med sin nå avdøde leke: http://youtu.be/jVKr_4i7X2I
  Jeg syns virkelig at siden pusene ikke får feire juleaften sammen med matmor og matfar så burde de få leke seg max som plaster på såret 😉

 3. Det så ut som en knall leke for å aktivisere pus litt!
  Og aktivisering trenger frøken Fiona, i litt større grad enn Lucy og Søtnos, siden hun skal ned hele to kilo 😉 Hard to be a kattepus i disse førjulstider, med menneskematfristelser som er fyfy!

  Ha en fin kveld og strålende helg med alle de herlige firbente 🙂
  Myrte postet nylig Varme puselankerMy Profile

 4. Denne kan godt hende faller i smak med pusen vår Bror (eneste hannkatt i kullet)…
  Han går vell og merke under et så kjedlig navn som pus til vanlig..
  Med en sånn kan det hende duploen og hundelekene får ligge i fred…

 5. Her i huset heter sjefen Lukas og er en diger svart hannkatt som passer på hus og hjem. Men innerst inne er han bare en liten leken kattunge, så denne leka måtte være perfekt for ham 🙂

 6. Åhhh, dette hadde vært en fin gave til pus det <3 Lille søte, verdens herligste pus heter Lurven <3 Jeg er så utrolig glad i han og han betyr alt for meg. Da jeg skal legge meg så ligger han i senga og venter på meg, og når jeg har sovna (Ikke før, hehe) så går han ned og spiser, og kommer opp igjen og sover til neste dag <3 Han er bare så sinnsykt herlig og det finnes ingen som er som han! Han er også skipskatt <3 Lykke til alle heldige katteeiere, og ha er herlig 1. desember. Stor puseklem fra Nikita <3

 7. Nå er årstiden inne for at våre puser går amok med alt de får og ikke får lov til, potteplanter og “gamle” leker er kjempe morro. fra eldst til yngst – Bonita (Abyssiner 10 år (sjefen i flokken)), Laffen (huskatt 8 år), Oliver (huskatt ca 1,5 år), Mina (Burmeser 1 år og 3 måneder), Jolene (Burmeser 1 år og 4 måneder), Cato (huskatt 10 måneder), Amanda (Somali 14 uker) og den minste hærlige kosegutten Twister (huskatt 8 uker) De ønsker seg veldig noe nytt å leke med 😉

 8. Denne trekningen må jeg være med på. Jeg har nemlig ikke en, men tre lekne pusekatter som hadde elsket den leken der. Jeg har Spike på 4,5 år, Nemi på 4 år og Bono på 2 år. Favoritthobbyen deres er å aktivisere oss menneskene i huset med lekene sine.
  Ingrid blømacher postet nylig Årets julehus.My Profile

 9. Hei ! Jeg har 6 katter 😉 Og navnene er: Winnie,Hector,Vela,Maren Andrea,Pandora og Theo Teddy-bear

  De er verdens søøøøøøøøøøøøøøteste 🙂 Mjau fra Esther og kattene :))

 10. En av kattene mine heter Junior. Han trenger virkleig nye lekr og ting å gjøre nå som det er veldig kaldt ute!

 11. ღ♥ღ✿ ✿ღ♥ღ
  Blir veldig gjerne med! 🙂

  Denne hadde kattene mine ELSKET, har to søte små jenter som heter Teuqila & Susi ღ

  Krysser fingrene for at kattene mine får litt førjuls lykke ღ

  Ha en SUPER dag videre ღ

  charlotte_kolnes@hotmail.com
  ღ♥ღ✿ ✿ღ♥ღ

 12. Jeg er med!!!! 😀

  Har 4 katter jeg da. Dot, florentina, strike og ute(liggeren).. Alle tre er reddet fra døden og enda den dag idag tar jeg stadig til meg nye dyr uten hjem eller som er blitt mishandla. Dette er ingen jobb, får ingen inntekt men er en hobby og har nettopp begynt å samarbeide smått med DB.. 🙂

  De kattene jeg tar inn kunne gjerne hatt flere leker 🙂 ha en fin dag. mvh adina, sjany_rocks@hotmail.com

 13. Denne hadde nokk Missi blitt fornøgd med 🙂 Størstejenta er veldig glad i og leike med ho og Missi er ganske leiken til og vere over året 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting