På besøk hos noen Norske Skogkatter og en Sibirkatt

I dag har jeg vært og besøkt en hyggelig familie med alldeles skjønne pusekatter. Når jeg ser skjønne pusekatter, klarer jeg jo ikke la fotokameraet ligge rolig i veska. Dermed skal dere også få gleden av å titte på pene kattepuser!

 

Hector:

 

Jeg ble sittende på gulvet, mens pusen fikk stolen (Jeg kommer meg jo sjelden opp i stoler/sofaer i hus med dyr)

 

 

Kameravesker er spennende!

 

Pandora:

 

En herlig Norsk Skogkattdame

 

Jeg tror jeg kom midt i ettermiddagsluren deres, for SÅ avlappet var hun

 

Fru Lundin, som snart skal flytte til Belgia:

 

Denne var kun 15 uker gammel

 

 

Nå er det jo av og til noen dyr man bare faller pladask for, og det skal godt gjøres å ikke falle pladask for denne vakre frøkna kalt Maren:

 

 

 

Vakre pusefrøkna ville også leke med kameraveske!

 

Alle kattene over er av rasen Norsk Skogkatt. I huset fantes også en Sibirkatt. Jeg har jo aldri møtt en Sibirkatt før, kun sett de på utstilling. Denne flotte bamsen het Theo, og visste å gjøre et godt inntrykk!

 

 Jeg ble litt forelsket i han også, jeg <3

 

En herlig bamse av en katt!

 

Når en slik bamse ligger i stolen, da gjør det ingenting å sitte på gulvet!

 

Alle kattene var veldig tillitsfulle og rolige. At jeg var helt fremmed for dem, betydde ikke så mye – De la seg gjerne ned for å sove, eller leke, rett ved siden av meg. Herlig 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 tanker om “På besøk hos noen Norske Skogkatter og en Sibirkatt

 1. Tusen takk for hyggelig besøk igår 🙂 Tydelig at det var kjemi mellom deg og kattene ja! Koselig at du valgte oss for å se nærmere på skogis og sibiren 🙂 Du er hjertelig velkommen på besøk i januar, når vår sølvsibirjente er hentet hjem. Ha ei fin advent <3

 2. mine øyne renner over og hjertet smelter åååååååååå hallledussen for nogen vakre skapninger, i sær den hvite da 😉
  og kamera må en ha med overalt for når en møter slike skapninger skal det fotograferes ja! 🙂
  voff fra en oxo vakker hundevoff og mjau fra en vakker kattemjau og smeltet hjerte eier:-)

 3. Oj, oj der var det mange vakre pusekatter! Den hvite ligner på Isak, bortsett fra øynene 😀 Vår matmormamma synes røde puser er så fine og hun ojer seg veldig nå da hun sitter her og glor på bildene 😀

  Mjau fra Isak og Mjå.
  Isak og Mjå postet nylig Gjeeeessssp…My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting