Noe forsinket, kommer endelig trekningen av vår lille Give Away for lekne pusekatter!

 

Jeg hadde egentlig tenkt at Dioz skulle foreta trekningen, med nisselue på. Da jeg var klar, syntes dog Dioz at det var mye viktigere å leke med Chloe, akkurat da. Dermed forsvant både Dioz og nisselua… Lillepus måtte trå til som assistent.

 

 

Hvis de to vinnerene kan få menneskeslavene sine til å sende meg en epost på bortisvingen@gmail.com , så skal jeg få sendt dere gaven deres så fort som mulig. Ikke uroe dere, pusekatter, hvis jeg ikke hører fra menneskeslavene, så skal jeg sende dem en mail!

 

Jeg har rett og slett ikke hatt energi til å gjenomføre trekningen tidligere, når dagens andre gjøremål har blitt gjort. Da er vi som regel å finne slik:

 

 

Jeg lovet en Give-Away for bikkjetroll og andre hunder, og det kommer rett etter nyttår 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Trekning Give-Away for lekne kattepuser

  1. hej hej
    så herligt film, og lillepus er jo så flink! 🙂 snakk om godt samarbeid da gitt! 🙂
    som du ser, er det kommet et nytt navn hoss oss og navnet sier jo sitt….
    grattis til vinnerene:-)

    god advent, god jul, godt nytt år:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting