Athena Julespesial

Minstefrøken (hvis man regner størrelse) Athena har vært julemodell. Jeg lot henne løpe løs og fjase lenge og vel, før jeg forsøkte å ta bilder av henne, slik at hun skulle være sliten, fornøyd, og kanskje sitte stille. Likevel har de fleste bildene enten bare vimsehaler, linselussnuter, eller ingen Athena i dem i det hele tatt. Jeg vil dele noen av bildene, hvor jeg faktisk fikk med det meste av chillajenta, med dere.

 

 

Oh jul med din glede??

 

Fineste minste nissefrøken

 

 

 

 

 

 

 

 

Onomnomnom

 

«Hæ?? Ikke spise pynten?? HAH!»

 

 

Jeg har på nytt begynt å vurdere å se om Athena vil ha en Chinchillavenn. Grunnen til dette er at jeg kan få ha en ti år gammel chillafrøken på prøve. Dersom de to frøknene ikke går sammen, kan hun få flytte hjem igjen. Det er en trygghet. At hun er såpass gammel som ti år, ser jeg også som positivt. Athena er jo allerede åtte år. Hvis jeg skal forsøke, må jeg få tak i et midlertidig bur til nyfrøkna, så hvis noen i mjøsområdet sitter inne med et bur de skal gi bort, eller selge billig, må dere si i fra! Dette er absolutt ikke bestemt, men enda på tankestadiet.

Husk å ta vare på dere selv, og deres firbeinte venner, i juleinnspurten 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 kommentarer til “Athena Julespesial”

Legg igjen en kommentar

CommentLuv badge

Subscribe without commenting

Facebook

Kontakt

Send en epost til bortisvingen@gmail.com eller bruk kontaktskjemaet
ommeg3

Hundetrener

Arkiv

Sgeh

Skandinavisk gruppe for etisk hundehold

Pass På Pus

Sponsorer

Tusen takk for at dere gjør det mulig for meg å holde konkurranser her på bloggen!

Bloglovin’

bloglovin

Instagram