Minstefrøken (hvis man regner størrelse) Athena har vært julemodell. Jeg lot henne løpe løs og fjase lenge og vel, før jeg forsøkte å ta bilder av henne, slik at hun skulle være sliten, fornøyd, og kanskje sitte stille. Likevel har de fleste bildene enten bare vimsehaler, linselussnuter, eller ingen Athena i dem i det hele tatt. Jeg vil dele noen av bildene, hvor jeg faktisk fikk med det meste av chillajenta, med dere.

 

 

Oh jul med din glede??

 

Fineste minste nissefrøken

 

 

 

 

 

 

 

 

Onomnomnom

 

“Hæ?? Ikke spise pynten?? HAH!”

 

 

Jeg har på nytt begynt å vurdere å se om Athena vil ha en Chinchillavenn. Grunnen til dette er at jeg kan få ha en ti år gammel chillafrøken på prøve. Dersom de to frøknene ikke går sammen, kan hun få flytte hjem igjen. Det er en trygghet. At hun er såpass gammel som ti år, ser jeg også som positivt. Athena er jo allerede åtte år. Hvis jeg skal forsøke, må jeg få tak i et midlertidig bur til nyfrøkna, så hvis noen i mjøsområdet sitter inne med et bur de skal gi bort, eller selge billig, må dere si i fra! Dette er absolutt ikke bestemt, men enda på tankestadiet.

Husk å ta vare på dere selv, og deres firbeinte venner, i juleinnspurten 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 thoughts on “Athena Julespesial

 1. -Tanken er nok god.
  Men personlig ville jeg la Athena tru at hu fortsatt er
  … hund eller katt… som de de andre dyra dine.
  Hu er jo så lykkelig med det hu har!!

 2. Nei så herlig hun er 😀 Kler julen hun! Fine bilder ^^

  Nå er jeg hjemme hos foreldrene mine i hamar, men skal definitivt gi lyd når jeg er “hjemme” igjen 😀 Casper har skikkelig lyst på nye venner (og jeg og da hehe), har ingen faste der, han har faktisk bare lekt med andre hunder to ganger, og da møtte vi dem tilfeldigvis.
  Lola Pagola postet nylig Lek med NalaMy Profile

 3. Oj, oj! Den var fin, den ligner igrunnen veldig på musene vi har her ute i skauen, men den var myyyyye større, og så har den sitt eget juletre! Tror vi må be matvertene våre om et slikt vi også 😀

  Ha en kjempefin jul 🙂

  Pusekoser fra Isak & Mjå 🙂
  Isak og Mjå postet nylig Julegavelista er sendt!My Profile

 4. ha ha ha noget så nusselig carina josefine! 🙂 jeg ler for hun er da til å spise opp der hun sitter modell for julefreden:-)
  herlige billeder:-)
  forsatt god advent.

 5. Flotte JuleAthena 🙂

  Jeg måtte søke litt, for å se hvor gammel en slik liten frøken kan bli, og da ble jeg forbauset.
  Men godt med dyr som kan bli gamle, jeg hadde dverghamster for ikke så mange år siden, aldri mer, de blir jo ikke gamle 🙁
  Og jeg trodde vel (uten at jeg hadde tenkt så mye over det) at de fleste “slike” smådyr hadde kort levealder, men det har de altså ikke 🙂
  Heidi postet nylig Et spark til den som ligger nedeMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting