Dette blir nok mitt siste blogginnlegg før julaften, og jeg vil bruke det til å ønske dere ei riktig god jul med bilder av av pusekatter i julekostyme.

Jeg synes jeg fikk såpass vellykkede julebilder av Chloe i fjor, at hun fikk slippe unna i år. Jeg tror ikke jeg kan få til bedre av bilder enn disse, uten noen nye ideer. Ettersom kreatviteten har tatt juleferie, ble det ikke noen nye ideer. De andre kattene derimot, måtte stille opp for julebilder.

I jula i fjor var Dioz bitteliten, i kassen med mamma’n og søsknene sine. Ikke visste vi at en av disse nydelige kattungene Toril la ut bilder av på bloggen sin, skulle ende opp her.

 

 

 

 

 

Lillepus fikk jeg heller ingen veldig fine bilder av i fjor, så hun måtte pent stille opp i år også.

 

 

 

 

Jeg hadde også lyst til å få tatt noen julebilder av Junior. Det hadde ikke Junior lyst til…

 

 

 

 

 

 

I morgen blir det julemiddag hos Mamma (taco, selvagt), før jeg drar jeg og koser meg med dyrene mine resten av kvelden.

Vi “Borti Svingen” ønsker deg og dine, to- og firbeinte, en riktig koselig julaften!

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 thoughts on “Vi ønsker alle GOD JUL med julepusbilder

 1. GOD JUL alle dere borti svingen, håper dere får det fredelig og hyggelig sammen! 🙂
  Har sansen for julemenyen din CJ, namnam! 😉
  Nyt dagene og hverandre alle sammen <3 Vakre bilder av vakre dyr! Til å spise opp….. 😉
  Stoooor juleklem! 🙂

 2. Syns du fikk til noen flotte julebilder jeg. Likte aller best det av Junior som “dreper” nisselue 😉 Bilder med action er supert! Egentlig også enormt imponert over at du fikk til så mange gode bilder av Dioz. Abyssinere er nemlig ikke så lette å ta bilder av i kostyme, og i hvert fall ikke å få dem til å se rett i kamera. :Tommel opp:
  Ororina postet nylig Cute?My Profile

 3. GOD JUL TIL JER ALLE, FLOTTE VAKRE BILLEDER:-)
  JULEVOFF OG JULEMJAU FRA OSS ALLE, PS, ENDA ETT NYTT NAVN I FAMILIERN;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting