Dyrene åpner julepakker

Etter  å ha spist taco hos Mamma i går ettermiddag, dro jeg og bikkjetrolla hjem til resten av flokken vår for å åpne julegaver med dem. Like før jul fikk vi nemlig en kjempehyggelig overaskelse i posten fra Kjersti og Nairo. Det var små julepakker til hver og en av dyrene, ingen var glemt.

 

 

Jeg synes jo det var utrolig koselig og rørende at noen tenkte på dyrene MINE midt i julestria. Det gjorde meg varm om hjertet. Dyrene satte ikke mindre pris på pakkene, dog kanskje på en annen måte…

 

 Isha-bikkja fikk gaven sin i buret sitt, for å ungå diskusjoner med Tinka

 

 

Tinka fikk dessuten rååååsa bajseposer!

 

 Tinka ble litt «krøllete i snuta» da Frisbee kom for å se hva hun hadde fått i presang

 

Frisbee fikk jo sin egen gave 🙂

 

Kattene fikk en tøff lekemus, som Dioz forelsket seg i:

 

 

 

Athena har vel alrdi fått en ordentlig julepakke før, og var litt småskeptisk:

 

 

ROSINER!!

 

Jo, julegaver var visst veldig stas likevel!

 

Tusen takk Nairo og Kjersti, dere er nå herlige! <3

 

Jeg har blitt ganske så forkjølet, og er slett ikke i form. Bikkjene og kattene holder meg med selskap på sofaen, og vi koser oss forkjølelsen til tross. Jeg håper at jeg blir bedre innen noen dager. Jeg har jo ting jeg har lyst til å gjøre i jula. Blandt annet skal vi på hundeutstilling i Letohallen til helga!

 

Lillepus og Isha koser seg på sofaen

 

Kos dere videre 😀

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 kommentarer til “Dyrene åpner julepakker”

Legg igjen en kommentar

CommentLuv badge

Subscribe without commenting

Facebook

Kontakt

Send en epost til bortisvingen@gmail.com eller bruk kontaktskjemaet
ommeg3

Hundetrener

Arkiv

Sgeh

Skandinavisk gruppe for etisk hundehold

Pass På Pus

Sponsorer

Tusen takk for at dere gjør det mulig for meg å holde konkurranser her på bloggen!

Bloglovin’

bloglovin

Instagram