Dyrene åpner julepakker

Etter  å ha spist taco hos Mamma i går ettermiddag, dro jeg og bikkjetrolla hjem til resten av flokken vår for å åpne julegaver med dem. Like før jul fikk vi nemlig en kjempehyggelig overaskelse i posten fra Kjersti og Nairo. Det var små julepakker til hver og en av dyrene, ingen var glemt.

 

 

Jeg synes jo det var utrolig koselig og rørende at noen tenkte på dyrene MINE midt i julestria. Det gjorde meg varm om hjertet. Dyrene satte ikke mindre pris på pakkene, dog kanskje på en annen måte…

 

 Isha-bikkja fikk gaven sin i buret sitt, for å ungå diskusjoner med Tinka

 

 

Tinka fikk dessuten rååååsa bajseposer!

 

 Tinka ble litt «krøllete i snuta» da Frisbee kom for å se hva hun hadde fått i presang

 

Frisbee fikk jo sin egen gave 🙂

 

Kattene fikk en tøff lekemus, som Dioz forelsket seg i:

 

 

 

Athena har vel alrdi fått en ordentlig julepakke før, og var litt småskeptisk:

 

 

ROSINER!!

 

Jo, julegaver var visst veldig stas likevel!

 

Tusen takk Nairo og Kjersti, dere er nå herlige! <3

 

Jeg har blitt ganske så forkjølet, og er slett ikke i form. Bikkjene og kattene holder meg med selskap på sofaen, og vi koser oss forkjølelsen til tross. Jeg håper at jeg blir bedre innen noen dager. Jeg har jo ting jeg har lyst til å gjøre i jula. Blandt annet skal vi på hundeutstilling i Letohallen til helga!

 

Lillepus og Isha koser seg på sofaen

 

Kos dere videre 😀

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 tanker om “Dyrene åpner julepakker

 1. PS! Egentlig hadde jeg bare tenkt å kjøpe rååååsa bajseposer, siden jeg husket at Tinka etterlyste det tidligere i år. Men da ville det jo ikke være noe pakke til de andre dyrene, og urettferdig vil jeg ikke ha på meg at jeg skulle være. Og ikke ante jeg hva små chinchillaer liker heller, men litt detektivarbeid gjorde susen 😉
  Kjersti postet nylig Vår julMy Profile

 2. Så koselig å se så mange fine bilder av fornøyde dyr 🙂 Det finnes ikke noe skjønnere 🙂 Du må kose deg videre i romjula, og god bedring til deg. Vet hvordan du har det, jeg har en rygg som nekter meg både det ene og det andre. Savner aller mest gåturer med hundene, men det går vel over snart. Må bare vente på at et par ryggvirvler finner veien hjem igjen, hehe.
  Klem til både deg og de flotte dyra dine:)

 3. HEJ HEJ OG GOD ROMJUL 🙂
  så klart skal dyra ha pakker, det er jo jul jo 🙂
  det får alle mine firbente venner her i huset og de eldste dyra sitter på pakkene og venter til vi skal pakke opp, og synes de att vi er trege så tar de en pakke i sin munn og går og da har vi sisten her kan dere tro!:-)
  siste medlemmet af familien skjønte ikke helt dette med julegaver,men med tapen på pakken, det var stas kan dere tru! 🙂
  utrolig flotte billeder du har fått tatt af dine firbente vennner i pakkeåpningen:-)
  dyktig fotograf:-)
  forsatt god romjul til jer alle:-)

 4. Sender sympatiklem fra stua her, vi har visst fått en skikkelig juleforkjølelse her i huset også.
  Så herlig at dyrene dine fikk gaver:)
  Ønsker deg og dine et godt nytt år,og gleder meg til å følge dere på eventyr til neste år også.
  Zebra postet nylig ZEBRA og SNØMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting