Hunde- og katteseng fra United Pets

Fra sponsoren vår, dyrebutikken Bristols.no, har vi fått en søt rosa hunde- og katteseng. Den er 56 cm x 56 cm x 25 cm, så det sier seg selv at den passer best til små hunder, og katter. Ettersom jeg ikke har noen hunder som er så små, ble dette seng til kattene. Det tok ikke lang tid før Chloe la sin elsk på den.

 

 

Sengen heter «Dreams» og kommer fra United Pets. Den er laget av 40 % bomull og 60 % polyester, og er visstnok av italiensk design. Bunnputen kan taes ut, og både puten og selve sengen kan vaskes ved håndvask, i henhold til vaskeanvisningene.

 

 

Stoffet virker veldig sterkt og holdbart. Jeg lurte litt på om grovheten i stoffet ville gå utover komforten. Chloe er dog Prinssessen av komfort, så når hun liker den, kan jeg definitivt gå god for at den er komfortabel. Den har tykke vegger, og en myk og god bunnpute. Sengen kommer i rosa og beige, og er veldig fin å se på.

 

 

Jeg liker altså hvordan den ser ut, og kvaliteten på den. Chloe liker komforten. Vi mener derfor at dette er en seng verdig små prinsssesser.

 

 

Jeg går jo ut i fra at det mest puseprinssesser, og bikkjefrøkner som vil ha en slik seng, ettersom den kommer i rosa, men små herremenn ligger nok også godt i den. Jeg fant hvertfall en liten «prins» i sengen da jeg stod opp i dag morges….

 

 

For å illustrere at den også kan brukes til hund, har jeg fått hjelp av Pia. Sengen ble kanksje litt i minste laget for henne, men det utrolig hva som går, hvis man bare vil det nok!

 

 

Jeg synes selv at det kan være vanskelig å vurdere om et produkt vil passe mine dyr, ut i fra mål. Jeg kan derfor nevne at Chloe er såvidt i underkant av 4 kilo, mens Pia er omtrent 8 kilo. Chloe hadde god plass i sengen, mens Pia lå «noe trangt».

 

Dreams hunde- og katteseng får du kjøpt hos Bristols.no,

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 tanker om “Hunde- og katteseng fra United Pets

  1. Så søte de var i sengen 🙂 Og sengen var selvsagt også flott 🙂
    Gilbert liker ikke dyresenger, rare katten, mens Molly gjerne ligger på Sheela sine.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting