Fint besøk Borti Svingen

I dag morges la jeg merke til at dyrene var veldig interessert i noe utenfor vinduet…

 

 

Da ble jo jeg nysgjerrig også, og tittet ut. Da så jeg er stooort fjes som tittet tilbake på oss.

 

 

Hun bare gikk der og tuslet, og brydde seg ike nevneverdig om hverken bikkjebjeff eller meg som ropte at de måtte tie stille for å ikke skremme gjesten vår.

 

 

 

Plutselig dukket det opp en «liten» en også.

 

 

Og enda en…

 

 

Jeg satt meg ned ved vinduet for å se på den store lille familien. Lillepus kom og satte seg på fanget mitt, med potene i vinduskarmen. Hun syntes dette var veldig spennende, og litt skummelt. Hun fluffet seg opp og skalv på ørene. Men titte skulle hun!

 

 

Nå har de rett og slett seg slått seg ned i hagen vår. Mamman har lagt seg ned, og ligger der og tygger på greiner. Ungene fjaser rundt huset og i hagen. Det koselig med slikt fint besøk, men jeg håper at de finner det for godt å rusle videre før de bråkete Beardistrolla må ut og tisse…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 tanker om “Fint besøk Borti Svingen

  1. ojojoj,det var jammen storfint besøk dere fått der:-) og fått det foreviget også, herligt 🙂
    kos dere med besøket:-)
    voff voff og mjau mjau

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting